D2 - Moerhaas 0ong

1506 EL, ZAANDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Type D2 | Moerhaas – bouwnummer 48 Uitgevoerd als eindwoning gelegen aan het Hazenpad met berging in de achtertuin. Door de hoekligging van bouwnummer 48 wordt de erfafscheiding van de tuin grotendeels al aangebracht en zal de schutting mooi een geheel vormen en de verbinding maken tussen het woonhuis en...

Volledige beschrijving

Type D2 | Moerhaas – bouwnummer 48

Uitgevoerd als eindwoning gelegen aan het Hazenpad met berging in de achtertuin.
Door de hoekligging van bouwnummer 48 wordt de erfafscheiding van de tuin grotendeels al aangebracht en zal de schutting mooi een geheel vormen en de verbinding maken tussen het woonhuis en de berging in de achtertuin.

Perceeloppervlakte: ca. 98 m2
Woonoppervlakte: ca. 125,2 m2

De woningen aan het Hazepad hebben een tuinligging op het zuiden.

Binnenin meet de Moerhaas een breedte van 5,1 meter en diepte van 8,1 meter. En dat over 3 verdiepingen!
Met deze breedte biedt dit huis de gelegenheid om uit te pakken met een royaal opgestelde keuken en de woonkamer gezellig in te richten met een ruim opgezette zithoek.

Op de eerste verdieping zijn in de basis 3 slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Diverse indelingen voor deze verdieping, waaronder het aanbrengen van een inloopkast of het samenvoegen van 2 slaapkamers tot 1 zeer royale slaapkamer is een van de vele mogelijkheden om een eigen stempel op het huis te drukken.
De badkamer wordt voorzien van een douche, wastafel en optioneel 2e toilet met sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe.

De tweede verdieping wordt opgeleverd als een open royale ruimte met een afgesloten techniekruimte voor de warmtepomp, mechanische ventilatie, omvormer voor de zonnepanelen en het plaatsen van wasmachine en droger. Liever 1 of zelfs 2 slaapkamers extra? Ook dat is te realiseren op deze verdieping.

En hoe zit het met parkeren? Aan het eind van het Hazepad zal een afgesloten parkeerterrein worden aangelegd, waar 1 auto door de bewoners van dit woningtype gegarandeerd geparkeerd zal kunnen worden.

Kenmerken

Liggingen
Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk
Inhoud
360 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
125 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Tuin

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Type
Achtertuin
Achterom
Ja
Oppervlakte
35 m2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij