Ventura

1341 CB Almere

€ 395.000 - €449.000 v.o.n.

Terug

Beschrijving

HET DORP VAN ALMERE – NOBELHORST Aan de oostkant van Almere in het gebied Almere Hout komt een hele nieuwe wijk, het stadsdorp Nobelhorst. De wijk wordt ingericht met verschillende buurtjes die ruimte bieden aan diverse voorzieningen en woon-/werkhuizen. Een wijk die ook ondernemers een plek geeft. Nobelhorst is geen...

Volledige beschrijving

HET DORP VAN ALMERE – NOBELHORST
Aan de oostkant van Almere in het gebied Almere Hout komt een hele nieuwe wijk, het stadsdorp Nobelhorst. De wijk wordt ingericht met verschillende buurtjes die ruimte bieden aan diverse voorzieningen en woon-/werkhuizen. Een wijk die ook ondernemers een plek geeft.
Nobelhorst is geen gewone wijk. Het ontwikkelen ontstaat voor een groot deel door eigen initiatieven van bewoners en ondernemers. Van zelfbouwkavels of het opzetten van ondernemingen tot inrichting en het beheer van de eigen buurt.

HET AMBACHT
Wonen combineren met werken, opslag of uw hobby? Ben je je werkzolder of bedrijfsunit ontgroeid en is een ‘echt’ groot bedrijventerrein weer een stap te ver?
Goed nieuws! In Nobelhorst ligt Het Ambacht, een kleinschalig woon-werkterrein waar het project Ventura wordt gerealiseerd. 15 riante woningen met een zelfstandige multifunctionele ruimte. Heeft u behoefte aan opslagruimte, kantoorruimte, praktijkruimte, kinderopvang of gewoon een grote hobbyruimte? Dan bent u bij het project Ventura aan het juiste adres.

DUURZAAMHEID
Nobelhorst heeft grote ambities als het gaat om duurzaamheid. Een duurzaam buurtleven, natuurlijke beleving en de ambities op het gebied van energie krijgen veel aandacht. De nieuwe slootjes en kanalen in het plan, met groene natuuroevers, geven samen met het Oeverbos en Beverbos een natuurlijke beleving voor iedereen.
Om het dorp energieonafhankelijk en klimaatneutraal te maken worden tal van maatregelen genomen. Bijvoorbeeld door zelfbouwers in hun plannen te stimuleren en te ondersteunen om duurzaam te bouwen, maar ook door alle huurwoningen te voorzien van zonnepanelen.

VOORZIENINGEN
Aan alles is gedacht. Nobelhorst zal een dorp worden gekend door eigenheid en zal niet alleen een eigen school krijgen, maar ook bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk. Sportfaciliteiten zijn met al het bos en water om de buurt heen natuurlijk niet weg te denken. Er komt een autovrije ontmoetingsroute in het plan, deze verbindt alle voorzieningen, huizen en bedrijven met elkaar, waardoor je heerlijk rond kunt wandelen. En op zaterdag is er markt aan de Brink. Maak een praatje met een bekende of ontmoet nieuwe mensen. Gezellig in je eigen wijk op loopafstand van je huis.
Voor een directe verbinding met de stad Almere en de omgeving, is er binnen Nobelhorst een eigen buslijn, lijn 17.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
* Woonoppervlakte van 127m2 en 138m2
* Koopsommen vanaf € 395.000 v.o.n.
* Grote (werk) ruimte met aparte entree
* BTW werkruimte aftrekbaar
* 3 slaapkamers op de eerste verdieping
* Riante tuinen van minimaal 12 meter breed!
* Verschillende meerwerkopties mogelijk
* Parkeren op eigen terrein

Woningtypes

Ventura Nobelhorst Type B

Ventura
248 M2
€445.000,- - €449.000,- v.o.n.
Er zijn geen woningen beschikbaar

Ventura Nobelhorst Type A

Ventura
221 M2
€395.000,- - €449.000,- v.o.n.
Er zijn geen woningen beschikbaar
Mooijekind-Vleut-Daphne-Boere-Makelaar-Haarlem

Geïnteresseerd? Neem contact op

Daphne Boere

023 - 542 02 44 Mail Daphne Boere
Deel via WhatsApp

Op de kaart