Beinshoeve

Beinsdorp

€ 335.000 - €435.000 v.o.n.

Terug

Beschrijving

NOG ÉÉN KAVEL VRIJ BINNEN HET PROJECT BEINSHOEVE: KAVEL D Kavel D zal verkocht worden bij inschrijving. Er wordt een vanaf prijs gehanteerd van €385.000 v.o.n. De sluiting is dinsdag 21 september om 12:00. Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u voor dat moment een bieding uitbrengen door het inschrijfformulier op...

Volledige beschrijving

NOG ÉÉN KAVEL VRIJ BINNEN HET PROJECT BEINSHOEVE: KAVEL D

Kavel D zal verkocht worden bij inschrijving. Er wordt een vanaf prijs gehanteerd van €385.000 v.o.n.

De sluiting is dinsdag 21 september om 12:00. Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u voor dat moment een bieding uitbrengen door het inschrijfformulier op de website van Mooijekind Vleut Makelaars in te vullen.

Inschrijfformulier Beinshoeve – Kavel D

Graag het volgende in de bieding vermelden:

– NAW gegevens
– Uw voorwaarden
– Gewenste overdrachtsdatum van de grond

Belangrijk om te weten: niet alleen de hoogte van de bieding is van belang, ook uw voorwaarden nemen wij hierin mee.

Voor meer informatie over het project en kavel D kunt u kijken op de projectwebsite van Beinshoeve http://www.beinshoeve.nl/home of bellen met de makelaar op het volgende telefoonnummer: 023-3033484.

_______________________

Beinsdorp, één van de kleinste dorpjes van de Haarlemmermeer, gelegen aan de Ringvaart waar Noord- en Zuid-Holland elkaar
treffen. Uitkijkend over een weids landschap, met uitstekende voorzieningen in de omgeving. Winkelen in Nieuw-Vennep, eten in Hillegom, fietsen naar Lisse en alles op een steenworp afstand. Beinsdorp kent twee gezichten: enerzijds de charmante oude polderbebouwing langs de dijk en de Venneperweg, anderzijds de achterliggende nieuwbouw die met behoud van het dorpse karakter wordt gerealiseerd.

De locatie is een voormalige agrarisch erf achter de lintbebouwing aan de Hillegommerdijk. Oorspronkelijk stond hier, op de rand van het open polderlandschap, een woning met daaromheen gegroepeerd agrarische schuren. Ook het nieuwe plan kent een locatie specifieke samenhang tussen bebouwing, erf en beplanting. Er zullen 6 woningen verrijzen, alle 6 even uniek, rond een centrale ruimte, het nieuwe erf genaamd ‘Beinshoeve’. Vanaf het erf zijn er zichtlijnen tot ver het land in. Het erf is toegankelijk vanuit het dorp vanaf De Rietkraag en heeft een ontsluiting op de Hillegommerdijk voor langzaam verkeer. De positie van de bebouwing past bij het karakter van het erf; het oorspronkelijke compacte cluster van boerderij met schuren is vertaald naar een eigentijds woonerf. Vooral de kappen zorgen voor maat en schaal van de gebouwen en voor de samenhang. De woningen hebben ruime, onbebouwde voor- en zijtuinen. Het erf beleeft zo groen. De openbare ruimte van het erf is eenvoudig gedetailleerd met verharding en veel groen.

VOOR MEER INFORMATIE EN ARTIST IMPRESSIONS ZIE DE BROCHURE OP DE PROJECTWEBSITE!

Woningtypes

Kavels

Beinshoeve
200 - 210 M2
€335.000 - €435.000 v.o.n.
6 woningen
Vraagprijs € 385.000,- v.o.n.
Vraagprijs € 335.000,- v.o.n. o.v.b.
verkocht
Vraagprijs € 345.000,- v.o.n. o.v.b.
verkocht
Vraagprijs € 435.000,- k.k. o.v.b.
verkocht
Vraagprijs € 425.000,- k.k. o.v.b.
verkocht
Vraagprijs € 399.000,- v.o.n. o.v.b.
verkocht
Mooijekind-Vleut-Makelaars-Vestiging-Haarlem-Wendela-Klusman

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wendela Klusman

023 - 542 02 44 06 - 12 16 47 67 Mail Wendela Klusman
Deel via WhatsApp