Landgoed Wickevoort: Bos

Cruquius

€ 457.750 - €1.100.000 v.o.n.

Terug

Beschrijving

NU IN VERKOOP; Ultiem wonen in het Wickevoorter bos! Woonveld Bos op Landgoed Wickevoort in Cruquius is een schitterend ingericht bosachtig gebied met een kleinschalig karakter. Eén van de mooiste verborgen plekken op het landgoed. Verspreid in het bos, tussen volgroeide bomen uit vroegere tijden, staan de lommerrijke vrijstaande en...

Volledige beschrijving

NU IN VERKOOP; Ultiem wonen in het Wickevoorter bos!

Woonveld Bos op Landgoed Wickevoort in Cruquius is een schitterend ingericht bosachtig gebied met een kleinschalig karakter. Eén van de mooiste verborgen plekken op het landgoed. Verspreid in het bos, tussen volgroeide bomen uit vroegere tijden, staan de lommerrijke vrijstaande en half vrijstaande bosvilla’s, de levensloop bestendige bungalows en de fraaie boshuizen. De privacy die je in een bos ervaart, ervaar je ook in woonveld Bos.

Volledig ingerichte kavel
Het gehele woonveld, dus ook de eigen kavel, wordt buiten de reeds al aanwezige unieke oude bomen, compleet ingericht en voorzien van, onder andere, kleinere bomen, struiken, bosschages, bloeiende beplanting en gras. In woonveld bos zijn woning en woonomgeving als één eenheid ontworpen.

Verspreid in het bos staan de mooie boshuizen, sfeervolle bungalows en de (half) vrijstaande bosvilla’s. Uiteraard duurzaam, met veel privacy én alle ruimte: woonoppervlaktes variëren tussen 87m² en 208m². De inrichting kunt u naar wens en smaak aanpassen.

Uw auto parkeert u voor het huis of in het parkeerhofje verscholen tussen het groen. De grote tuin bij het woonveld is volledig ingericht met bomen, struiken en beplanting.

Hier wonen is een unieke woon- en leefervaring met alle ruimte om te kunnen genieten van je woning en de natuurlijke, zeer groene omgeving!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Woningtypes

Interested? Neem contact op