CPO De Damiate

2035 Haarlem

€ 450.000 - €800.000

Alle media

  • Foto’s
Terug

Beschrijving

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning die aan al uw wensen voldoet? Ontwerp dan uw eigen woning! Hierbij bepaalt u zelf over de indeling en plattegrond van uw eigen woning. In het project CPO De Damiate worden 16 stadswoningen via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld. Woningen: De kavel geeft...

Volledige beschrijving

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning die aan al uw wensen voldoet? Ontwerp dan uw eigen woning! Hierbij bepaalt u zelf over de indeling en plattegrond van uw eigen woning. In het project CPO De Damiate worden 16 stadswoningen via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld.

Woningen:
De kavel geeft de mogelijkheid om 16 grondgebonden woningen te creëren. De breedte en de diepte van de woningen kunnen verschillen afhankelijk van de individuele wensen van de deelnemers. De woningen worden ontwikkeld met een hoge duurzaamheidseis (EPC=0 eis en gemiddelde GPR score 7.8). Onder professionele begeleiding van Urbannerdam besluit u samen met de toekomstige architect en uw toekomstige buren over de uitstraling, de materialen en de indeling van de gevels. Hoe uw woning er van binnen uit komt te zien kunt u helemaal zelf bepalen. Aantal badkamers, slaapkamers, wel of geen vide, atelier, woonkeuken, het kan allemaal. Hierin wordt u natuurlijk geadviseerd door Urbannerdam waarbij uw woonwensen worden gerealiseerd in uw ideale droomhuis.

Locatie:
De locatie voor dit CPO-project ligt in het stadsdeel Schalkwijk in het zuidoosten van Haarlem. Het heeft met de nabijheid van het Schalkstad en het Kennemergasthuis aan de overzijde van de Amerikaweg een gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen.
Door de ligging nabij uitvalswegen (Schipholweg) is het gebied goed ontsloten voor het autoverkeer. Ook bevinden er zich OV-bushaltes aan de Schipholweg. Tevens is het gebied goed verbonden met het Haarlemse fietsnetwerk en daardoor goed te bereiken per fiets.
De Damiate wordt gecreëerd op een groene locatie langs de Amerikavaart. De Damiate wordt begrensd door water en groen op slechts een kwartier afstand tot het centrum van Haarlem.

Kosten:
De woningen met een woonoppervlakte van circa 150 m2 (bruto vloeroppervlakte) zijn te realiseren vanaf € 450.000,- (minimale financieringseis). Het voordeel van een CPO project is dat de prijs van uw grondgebonden woning bepaald wordt door de kostprijs, waar u zelf aanzienlijk invloed op heeft, en niet door de marktwaarde.

Bent u enthousiast na het lezen van het bovenstaande? Laat u dan verder adviseren over dit CPO-project.

Informatie:
Aanvullende informatie kunt u downloaden op de website van Urbannerdam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Alexander Keizer van Urbannerdam via 010-2806444

Neem bij vragen gerust contact op!

Woningtypes

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp