Cornelishoeve

Nieuw-Vennep

€ 730.000 - €1.350.000 v.o.n.

Terug

Beschrijving

Achter het ‘boerenerf’ van de IJweg 1316 in Hoofddorp ontwikkelt Timpaan een unieke manier van wonen. Op een erf, ver weg van drukte en tumult komt Cornelishoeve: 3 luxe vrijstaande en 24 royale twee-onder-een-kap-woningen op ruime kavels. Een dorpse oase van rust en groen in een stedelijke omgeving met de...

Volledige beschrijving

Achter het ‘boerenerf’ van de IJweg 1316 in Hoofddorp ontwikkelt Timpaan een unieke manier van wonen. Op een erf, ver weg van drukte en tumult komt Cornelishoeve: 3 luxe vrijstaande en 24 royale twee-onder-een-kap-woningen op ruime kavels. Een dorpse oase van rust en groen in een stedelijke omgeving met de Toolenburgerplas om de hoek.

Met een woning in Cornelishoeve vorm je met buren een gemeenschap en leef je samen op het erf. Op jouw kavel geniet je van je eigen huis en achtertuin. In de voortuinen staan picknicktafels om tijdens mooie zomeravonden of weekenden heerlijk met je gezin te genieten van jullie maaltijd of een kletspraatje te maken met één van je buren. Daarnaast deel je ook gemeenschappelijke ruimtes zoals de boomgaard, de kas en een moestuin. Parkeren doe je voor de deur of op een van de openbare (overdekte) parkeerplekken. Op vier woningen na beschikt elke woning over een eigen parkeerplaats. De overige vier bewoners krijgen een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeerschuur. Alle bewoners krijgen de mogelijkheid om een eigen laadpaal voor een elektrische auto te installeren.

De woningen bieden veel ruimte en zijn ideaal voor gezinnen. Dankzij het afgelegen erf met veel groen kunnen kinderen hier ongestoord spelen.

Cornelishoeve ligt tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Twee dorpen die zijn uitgegroeid tot kleine steden met ieder haar eigen kenmerken. Het meer dorps gebleven Nieuw-Vennep tegenover het dorp met stadse trekjes en ambities waarvan alleen de naam nog echt dorps aandoet: Hoofddorp.

Woningtypes

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij