Landje van Sinneveld

Santpoort-Zuid

€ 1.325.000 - €1.425.000 v.o.n.

Terug

Beschrijving

BOUW REEDS GESTART: LANDJE VAN SINNEVELD Naast de historische Boerderij Sinneveld met haar schapenwei verrijst Landje van Sinneveld. Een intiem en exclusief buurtje dat ruimte biedt aan slechts 11 vrijstaande en halfvrijstaande villa’s met veel leefruimte, een luxe afwerking en verschillende indelingsmogelijkheden. In Landje van Sinneveld maak je woondromen waar....

Volledige beschrijving

BOUW REEDS GESTART: LANDJE VAN SINNEVELD

Naast de historische Boerderij Sinneveld met haar schapenwei verrijst Landje van Sinneveld. Een intiem en exclusief buurtje dat ruimte biedt aan slechts 11 vrijstaande en halfvrijstaande villa’s met veel leefruimte, een luxe afwerking en verschillende indelingsmogelijkheden.

In Landje van Sinneveld maak je woondromen waar. Langs de woningen loopt een slootje en je kijkt over het spoor prachtig vrij uit op de weilanden. Kortom, ultiem landelijk wonen met het sfeervolle centrum van Bloemendaal, Haarlem en het strand om de hoek. Op deze locatie staan straks 4 prachtige halfvrijstaande villa’s en 7 luxe vrijstaande villa’s in 3 verschillende typen, die geschakeld zijn met de berging. De woonoppervlakten lopen uiteen van circa 200 tot 211 m². Iedereen krijgt 2 parkeerplaatsen op de oprit, dus naar een parkeerplek hoef je nooit op zoek. In Landje van Sinneveld is veel groen en op de achtergrond hoor je de schaapjes, wat het gevoel van landelijk wonen benadrukt. Kom straks stapvoets ‘het erf’ oprijden en voel gelijk die ontspanning. Dit is thuis, een plek waar kinderen veilig kunnen opgroeien!

DUURZAAMHEID
De woningen hebben het karakter van een jaren-dertigwoning en zijn verder helemaal van nu. Gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van de laatste technieken op het gebied van verwarmen en koelen. Elk huis krijgt een warmtepomp en pv-panelen. Het resultaat is een heel comfortabel, energiezuinig en duurzaam huis met energielabel A+++. Hiermee ben je klaar voor de toekomst.

Woningtypes

Vrijstaande villa

Landje van Sinneveld
206 - 211 M2
€1.325.000 - €1.425.000 v.o.n.
3 woningen
Vraagprijs € 1.325.000,- v.o.n.
Vraagprijs € 1.425.000,- v.o.n.
Vraagprijs € 1.325.000,- v.o.n.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij