Hazenleger

Zaandam

€ 540.000 - €680.000 v.o.n.

Terug

Beschrijving

VOORAANKONDIGING START VERKOOP – WONEN IN HET HAZENLEGER In een uniek stukje centrum van Zaandam wordt binnenkort het project Hazenleger gerealiseerd. Een nieuwbouwproject bestaande uit 18 eengezinswoningen en 42 huurappartementen, gelegen hartje centrum Zaandam, op de locatie waar tot voor kort een Ford dealer was gevestigd. De architectuur is geïnspireerd...

Volledige beschrijving

VOORAANKONDIGING START VERKOOP – WONEN IN HET HAZENLEGER

In een uniek stukje centrum van Zaandam wordt binnenkort het project Hazenleger gerealiseerd. Een nieuwbouwproject bestaande uit 18 eengezinswoningen en 42 huurappartementen, gelegen hartje centrum Zaandam, op de locatie waar tot voor kort een Ford dealer was gevestigd.
De architectuur is geïnspireerd op het Zaanse karakter en het industriële verleden van de locatie. Dit levert straks prachtige straatbeelden op, mooie gevels in verschillende kleuren en met de nodige detaillering.

Tussen de Zeemansstraat en Vinkenstraat wordt straks een gezellige nieuwe woonbuurt gecreëerd op loopafstand van de Gedempte Gracht met veel uiteenlopende winkels en de westelijke zijde van de Zaan, waar je heerlijk kan genieten van het water.
Hier combineer je alle voordelen van wonen in het centrum met een warm thuiskomen in je eigen woning of appartement. En vanaf je nieuwe thuis in het Hazenleger ben je straks in een mum van tijd in de prachtige en uitgestrekte natuur rond Zaandam om heerlijk tot rust te komen.

De verkoop van de eengezinswoningen gaat dit voorjaar van start, de verhuur van de appartementen volgt later.

De 18 karaktervolle stadswoningen zijn verdeeld over verschillende blokken , variërend tussen hoek-, tussen- en poortwoningen en twee-onder-één-kapwoningen.
Een woning die bestaat uit 3 woonlagen met op de begane grond een ruime woonkamer met keuken, op de eerste verdieping drie slaapkamers en een vrij-indeelbare zolder. Hier kan je desgewenst nog extra kamers maken.
Alle woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen die een groot deel van jouw energieverbruik zelf opwekken.
De woningen worden aangeboden voor een prijs variërend tussen de € 540.000,- en € 680.000,- v.o.n.
Het woonoppervlak van de ruime woningen varieert van. ca. 111 m² tot maar liefst 144 m².

Ben je geïnteresseerd om hier straks te komen wonen? Op de projectwebsite van Wonen in het Hazenleger staat meer informatie over de verkoop van de verschillende bouwtypes en -woningen en kun je per bouwnummer jouw woningvoorkeur alvast doorgeven.

Geef jouw voorkeur door vóór woensdag 6 april 23.59 uur dan krijg je een streepje voor bij de toewijzing en houden wij jou op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Woningtypes

Geïnteresseerd? Neem contact op

Stefan Vernooij

020 - 800 23 83 06 - 83 92 50 28 Mail Stefan Vernooij
Deel via WhatsApp