Hanepoel 9

Zwaanshoek

€ 795.000 - €795.000 v.o.n.

Terug

Beschrijving

Fraaie vrijstaande nieuwbouw villa op een aantrekkelijk perceel met een heerlijke zonnige tuin rondom! De speels ingedeelde begane grond met een plafond van 2,80 hoog biedt tal van mogelijkheden! Door de ramen aan meerdere zijden van de woning en de fantastisch ruime erker met openslaande deuren, is de woning lekker...

Volledige beschrijving

Fraaie vrijstaande nieuwbouw villa op een aantrekkelijk perceel met een heerlijke zonnige tuin rondom!
De speels ingedeelde begane grond met een plafond van 2,80 hoog biedt tal van mogelijkheden! Door de ramen aan meerdere zijden van de woning en de fantastisch ruime erker met openslaande deuren, is de woning lekker licht en heeft u overal zicht op de tuin. Of u nu de keuken aan de achterzijde realiseert, vanwaar u direct de tuin inloopt en een praktische bijkeuken binnen handbereik heeft, of dat u de keuken liever aan de voorzijde heeft met zicht op de straat, de keuze is aan u! De woning dient nog te worden gebouwd, er kan op zeer korte termijn met de bouw gestart worden!

Op de eerste verdieping is er genoeg ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en een inloopkast, waarbij er voldoende ruimte overblijft voor een volwaardige badkamer met bad en inloopdouche en een separate toiletruimte. De tweede verdieping biedt een zee aan ruimte en kan volledig naar eigen inzicht worden ingedeeld, desgewenst met meerdere slaapkamers.

De woning wordt gebouwd met een aangebouwde garage/berging. Maar uiteraard is het ook denkbaar deze ruimte voor een ander doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan een grotere woonkamer of een praktijk/kantoor aan huis!

De kavel ligt in het rustige dorp Zwaanshoek (gemeente Haarlemmermeer) met veel openbaar groen, terwijl de stad niet ver is. Via de nabijgelegen provinciale “Drie Merenweg” zijn de steden Amsterdam, Haarlem, en de luchthaven Schiphol uitstekend bereikbaar. Als het gaat om voorzieningen, cultuur, horeca, zorg en onderwijs is gemeente Haarlemmermeer een van de beste gemeenten van Nederland (Bron: Onderzoek Elsevier, beste gemeenten 2014).

Zwaanshoek zelf heeft enkele dorpse voorzieningen zoals een basisschool, dorpshuis, een snackbar en een tennisvereniging en ligt op korte afstand van Hoofddorp, Heemstede, gemeente Bloemendaal, Zandvoort en Haarlem.

* kaveloppervlakte 546 m2
* woonoppervlakte ca. *** m2
* duurzaam
* oprit met gelegenheid voor meerdere auto’s
* zeer lichte en ruime woning met diverse indelingsopties
* fraaie erker aan de zijkant van de woning
* zowel aan de achterzijde als aan de zijkant van de woning openslaande deuren naar de tuin
* ruime slaapkamers op de eerste verdieping
* meerdere slaapkamers mogelijk op de tweede verdieping
* aangebouwde garage/berging en aparte bijkeuken

Meer informatie bij de verkopend makelaar

Woningtypes

Vrijstaande villa

Hanepoel 9
163 M2
€795.000 - €795.000 v.o.n.
1 woningen
Hanepoel
163 M2 5 kamers
Vraagprijs € 795.000,- k.k.
Mooijekind-Vleut-Makelaars-Vestiging-Haarlem-Wendela-Klusman

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wendela Klusman

023 - 542 02 44 06 - 12 16 47 67 Mail Wendela Klusman
Deel via WhatsApp