NVM-Erecode-Makelaar-Rachel-Kroon

Rachèl Kroon – Makelaar en Taxateur in Haarlemmermeer

Ontmoet ons team: Rachèl Kroon – Makelaar en Taxateur in Haarlemmermeer

 

Ontmoet onze Hoofddorp-expert Rachèl Kroon: het gezicht van ons nieuwe kantoor in Hoofddorp! Lees hier meer over haar liefde voor de Haarlemmermeer…

 

Het kantoor is nieuw, maar jij bent een oude bekende uit de Haarlemmermeer toch?

Dat klopt ja! Mijn ouders ontmoette elkaar in een discotheek in Nieuw-Vennep, ik ben in Hoofddorp geboren en opgegroeid in de wijk Overbos. Ik woon vlakbij het centrum dus als ik een lekker biertje wil gaan drinken met vrienden, wandel ik zo naar de Jopenkerk aan de Hoofdvaart. Ik ren vanuit huis zo de Geniedijk op, tussen de koeien en de schapen door richting het Haarlemmermeerse bos. Even geleden zwom ik twee kilometer door de Haarlemse grachten voor Swim to Fight Cancer; ik werd 10e van 431 deelnemers. Zo trots op! Ik trainde daarvoor in het nieuwe zwembad in Sportcomplex Willem Alexander. Echt een héél mooi zwembad. Fijn om dat in de buurt te hebben.

 

Nooit de drang gehad om naar een grote stad te verhuizen?

Nee! Sterker nog: toen ik in Rotterdam Vastgoed & Makelaardij studeerde, treinde ik zelfs iedere dag op en neer… Het klinkt misschien niet sexy maar het is zo lekker praktisch hier. In het moderne wijkwinkelcentrum Vier Meren is het prettig boodschappen doen en winkelen en de verbindingen naar Amsterdam en Haarlem bijvoorbeeld zijn heel goed. Maar sowieso, de Haarlemmermeer is gewoon hartstikke leuk.

 

“Hoofddorp is ook Mysteryland”

 

Ons dorp wordt steeds stadser. Amsterdammers weten ons ook steeds beter te vinden. Natuurlijk, meer m2 voor je geld. Maar buiten dat zien zij ook dat Hoofddorp heel prettig wonen is, zeker met kinderen. We hebben én een leuk oud centrum én veel groen én heel veel voorzieningen. Soms denken mensen dat de Haarlemmermeer echt alleen is ingericht op kinderen. Onterecht! In het oude centrum zijn leuke kroegen. Er zijn ook veel events: Mysteryland en Meerlive bijvoorbeeld. Dat is óók Hoofddorp.

We zien ook mensen onze kant op verhuizen juist als de kinderen uit huis zijn. Er is overal een flink tekort aan appartementen, maar bij ons in de regio is er nog wel wat ruimte. Er komen flink wat nieuwbouwprojecten aan met veel appartementen. Mooi voor deze groep en voor starters.

 

Afgelopen tijd werkte je vanuit Haarlem, blij dat je weer kantoor houdt in Hoofddorp?

Het is ontzettend leuk! Na mijn studie ging ik stage lopen bij een kantoor in Hoofddorp, uiteindelijk heb ik daar 8 jaar gewerkt. Dus ik ken de regio niet alleen persoonlijk heel goed, juist ook als makelaar ligt hier mijn expertise. Het is heel fijn om vanuit mijn eigen ervaring, in mijn eigen woonomgeving te werken. Want de grootste kracht van een makelaar is lokale kennis.

Als ik hier naar een huis ga kijken, kan ik écht alles vertellen over de buurt. Over welke bakker de lekkerste tompoucen verkoopt, naar welke scholen je op de fiets kunt. Hoe je handig doorsteekt, waar het prettig wandelen is. Ik voel ook of mensen in een buurt passen. En bij verkoop weet ik, dankzij die ervaring, heel goed de marktwaarde van een huis te formuleren en een plan van aanpak op te stellen.

Daarbij put ik ook uit de ervaring van kantoor Haarlem! Daar zit een ontzettend enthousiast team; er wordt veel overlegd over strategie en aanpak. Dat klankbord heb ik bij me, hier in Hoofddorp. Een topcombinatie voor opdrachtgevers: mijn lokale kennis en de expertise van een gevestigd kantoor…

Ik zou vooral zeggen, kom gewoon bij ons kijken! Het kantoor aan het Raadhuisplein is prachtig, zo mooi ingericht! Super fijne plek om te werken. Kom gauw maar eens langs!

Mooijekind-Vleut-Rachel-Kroon-Makelaar-Hoofddorp

Wonen in Haarlemmermeer? Onze expert helpt u verder!

Rachèl Kroon

023 - 303 34 84 06 - 51 62 14 83 Mail Rachèl Kroon

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op