Aangesloten bij

Wij werken volgens de hoogste normen. Dat merkt u vanzelf als u met ons werkt. Om dat te bewijzen, zijn we aangesloten bij- of gecertificeerd door:  

NVM

Natuurlijk. De basisvoorwaarde om makelaar te zijn. De NVM garandeert onze beroepscode en verzorgt cursussen. Maar lid zijn is één. Actief zijn in de vereniging is twee. Wij zijn blij dat de NVM er is. En zij met ons.

Ga naar de website

Funda

Hét makelaarsplatform op internet voor particulieren en ondernemers. Funda loopt voorop met internettoepassingen bij het zoeken naar en vinden van een huis. Of een makelaar. Het is ook de plek waar cliënten een beoordeling over hun makelaar kunnen geven. Fijn dat we zo worden gewaardeerd.

Ga naar de website

Expat broker

The MVA is the professional organisation for estate agents active in the Amsterdam Metropolitan Area. Being a subdivision of NVM (Dutch Association of Real Estate Brokers) it provides us with knowledge regarding expat housing in the region. This knowledge of course is completely at your service.

Ga naar de website

MVA

MVA (Makelaars Vereniging Amsterdam) bestaat al sinds 1877. Inmiddels is het de onderafdeling van de NVM, die zich concentreert op makelaars en ontwikkelingen in de woningmarkt van de regio Groot-Amsterdam.

Ga naar de website

VastgoedCert

Ons VastgoedCert-keurmerk betekent dat u op deskundigheid en vakbekwaamheid kun vertrouwen. Zowel op het gebied van woningen, als onroerend goed voor bedrijven. We dragen het met trots en doen er alles aan om dat te behouden.

Ga naar de website

TMI

Wij waren als eerste in de regio volledig TMI geaccrediteerd! Een kwaliteitsstempel dat we met trots dragen. Taxateurs aangesloten bij het Taxatie Management Instituut worden uitgebreid getoetst op vaardigheden en doorlopend verplicht bijgeschoold. Zo kunt u blind vertrouwen op de kwaliteit van de door ons uitgebrachte rapporten.

Ga naar de website

NWWI

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) houdt taxateurs scherp! Alleen de taxateurs die aan de strenge kwaliteitseisen voldoen, mogen zich aanmelden. Trotse taxateurs zoals wij. Het NWWI keurt onze taxatierapporten en checkt of we ze netjes hebben opgesteld. Een mooie garantie voor u.

Ga naar de website

Bijzonder beheer

Bijzonder Beheer is de afdeling van een bank waar u terecht komt als u de hypotheek niet meer kunt betalen. Voordat de bank dan stappen gaat ondernemen, is het noodzakelijk dat de exacte waarde van het pand wordt vastgesteld. Daar komen wij als registertaxateurs in beeld.

Ga naar de website

Heeft u een vraag?


Neem direct contact op met

Mail Laurens

Onze cliënten geven ons op Funda een 9,1 ! En u?

Volgens de NVM de succesvolste aankoopmakelaar van Nederland

Nr. 1 purchase broker in Holland, according to the NVM