Werken bij

Werken bij de grootste en leukste (aankoop)makelaar van Nederland.

 

Leuk dat je interesse hebt in werken bij ons. We zijn nú al benieuwd naar jou. We groeien en de markt is hotter dan ooit, dus extra energie en talent zijn altijd welkom. Even iets over ons.

 

We bestaan 40 jaar en hebben dus al heel wat huizenmarkten meegemaakt: een rente van 13%, een waardedaling van 40%, een waardestijging van 40%,een geweldige kopersmarkt, een geweldige verkopersmarkt, en ga zo maar door. En iedere keer kwamen we daar wat sterker uit. Omdat er een paar dingen niet veranderen: de behoefte van klanten aan betrokkenheid, eerlijkheid en kwaliteit. Ook de waardering als je voor klanten door het vuur gaat, blijft.

We kwamen er ook sterker uit, omdat er altijd een paar dingen wél veranderen, zoals technische mogelijkheden, de behoefte aan flexibiliteit en de snelheid van opereren. We zijn zo een hechte club geworden. Van jonge starters en ervaren rotten. We hebben ieder onze eigen specialisatie (of ontwikkelen die) en helpen elkaar met die specifieke know how: leuke en handige manier van samenwerken. Voor klanten en voor onszelf.

Inmiddels hebben we kantoren in Haarlem, Heemstede-Aerdenhout en Amsterdam-Zuid en zijn we met zo’n 30 mensen. We zie elkaar veel, ook buiten kantooruren. Super gezellig en vaak nuttig. We delen wat we weten en tegenkomen in de markt en in de buurt (waar we zelf wonen en thuis zijn) en kennen de mensen die er wonen.

Een huis (ver)kopen is een van de belangrijkste ‘events’ in het leven van mensen. Heel belangrijk dat dat perfect gebeurt. Dat de ideale match ontstaat tussen droom en werkelijkheid, tussen prijs en budget, tussen klant en makelaar. Wij gaan voor de 100% match. Dat is ambitieus, ja. Maar als je niet gaat voor het allerbeste, eindig je altijd onderaan. Als je dat onderschrijft, willen we je graag leren kennen.

 

Wij hebben ruimte voor:

 

een (aankoop)makelaar die matcht met expats in Haarlem

– een binnendienst medewerker in Amsterdam

 

Ga je voor perfectie, ben je servicegericht en ambitieus, heb je karakter en ben je helemaal thuis in een van onze vestigingssteden, dan willen we graag met je praten. Over het vak, over jouw en onze wensen en over jouw en onze groei. Bel of mail even. We verheugen ons er op.

 

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op