Wie wij zijn?

De makelaardij is een leven. Wij stoppen niet om vijf uur; we zijn er al voor negenen. We volgen de hectische ontwikkelingen in de markt volcontinu. We beheersen theorie en praktijk en lopen vaak op trends vooruit. U hebt recht op de beste dienstverlening, dat is de gedachte.

Op Funda krijgen wij een 9,1 van onze klanten. Daar zijn we trots op; we bouwen er graag op verder.

Een passende specialist

Een huis kopen of verkopen; het is een belangrijke zakelijke transactie waarin (soms complexe) persoonlijke overwegingen een rol spelen. Belangrijk dat u zich daarin goed laat adviseren. Onze makelaars hebben ieder hun eigen specialisatie. Zo krijgt u altijd de makelaar die matcht met uw omstandigheden en wensen.

Of u nu onze vestigingen in Haarlem, Heemstede/Aerdenhout en Amsterdam inschakelt, onze specialisten bieden u de beste (verkoop)service en zullen u soepel naar uw gedroomde huis of verkooptransactie begeleiden.

Alle kennis voor u

Wij ondernemen veel samen met projectontwikkelaars, notarissen, relocation organisaties, bouwkundigen, (interieur-)architecten en hypotheekadviseurs. Dit houdt ons breed en up to date. Ook die gebundelde kennis delen wij graag met u.

Heeft u een vraag?


Neem direct contact op met

Bas

Bas van Amerongen

023 - 542 02 44
06 - 53 53 98 89

Mail Bas

Onze cliƫnten geven ons op Funda een 9,1 ! En u?

Volgens de NVM de succesvolste aankoopmakelaar van Nederland

Nr. 1 purchase broker in Holland, according to the NVM