Nieuwbouwproject-Park-Verde-Interieur-Cruquius

Park Verde

Park Verde – nieuwbouwproject Haarlemmermeer

 

De verkoop van Park Verde is gestart! U kunt zich nu inschrijven via dit inschrijfformulier.

Het nieuwbouwproject Park Verde bestaat uit vier ruime vrijstaande villa’s en één twee-onder-een-kapwoning van € 719.500,- tot € 879.500,- v.o.n. Het project wordt gebouwd aan de rustige, gezellige Oude Kruisweg, vlakbij de Ringvaart in de Haarlemmermeer.

Meer weten over de verschillende woningtypes? Op deze pagina staan alle specificaties op een rij.

 

Download hier de prijslijst en hier het inschrijfformulier.
Download hier de brochure.

 

4 vrijstaande villa’s + 1 twee-onder-een-kapwoning

De luxe, duurzame woningen worden gebouwd in dezelfde landelijke architectuur van de Oude Kruisweg: mansardedaken, grote voor- en achtertuinen. De grootte van de woningen varieert tussen de 168 m2 tot 210 m2. Heerlijk ruim dus, met grote tuinen op het zuid-westen.

De woningen worden gebouwd met 3 verdiepingen, veel ramen en een ruime woonkeuken. Veel licht, veel ruimte. Binnen, maar ook buiten: parkeren doet u op eigen terrein en de fiets kan in het tuinhuisje.

Meerwerk, in optie staan, energielabels: bij een nieuwbouwwoning komt best wat kijken. We vertellen er alles over in onze Makelaars ABC.

Park-Verde-Bovenaanzicht       Bovenaanzicht-Park-Verde

 

Park Verde: groen wonen

De woningen van Park Verde worden aardgasvrij opgeleverd. Daarnaast krijgen alle woningen een warmtepomp en vloerverwarming. Waar nieuwbouw moet voldoen aan een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4, scoren de woningen in Park Verde zelfs lager dan 0. De woningen leveren een kleine plus op de meter! Duurzaam wonen dus, maar ook comfortabel wonen. Dankzij de isolatie en het gebruik van hoogwaardige materialen, bespaart u op energiekosten en onderhoudskosten.

Park-Verde-Locatie

Toplocatie in de Haarlemmermeer

Park Verde ligt vrijwel direct aan de Ringvaart, aan de rand van Cruquius, naast Heemstede. Met de fiets bent u zo in Hoofddorp centrum, in de Kennermerduinen of zelfs op het strand van Zandvoort. Ook Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn heel goed bereikbaar, mede dankzij de N201 naar Hoofddorp en Amsterdam.

Winkelen, uit eten: het centrum van Heemstede biedt u ruime keuze. Basisscholen vindt u zowel in Heemstede als in Hoofddorp (op 3,5 km afstand), voor middelbare scholen kunt u in Haarlem en Hoofddorp terecht (op 4,5 km afstand).

 

Ja, ik schrijf mij in voor Park Verde

Nieuwbouw-Team-Mooijekind-Vleut-2019

Meer weten over Park Verde? Neem contact op met ons team:

Nieuwbouw & Verhuur

023 - 542 02 44 Mail Nieuwbouw & Verhuur
Ons team in Nieuwbouw & Verhuur
Nieuwbouw-Team-Mooijekind-Vleut-2019

Team Nieuwbouw & Verhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op