Nieuwbouwproject-Hof-van-Spartaan-AI-Hof-Header

Hof van Spartaan Fase 2

Hof van Spartaan – Amsterdam-West

 

82 appartementen in Hof van Spartaan: wonen aan een groen hof in een nieuwe, frisse wijk in Amsterdam-West. Nieuws en updates vindt u op deze projectwebsite.

Graag op de hoogte blijven van onze nieuwbouwprojecten? Schrijf u hier in voor onze nieuwbouwupdates.

 

Hof van Spartaan

Hof van Spartaan is een groen hof in de nieuwe wijk Laan van Spartaan in Amsterdam-West. Fase 2 van het project bestaat uit 82 appartementen tussen de € 250.000,- en € 425.000,- v.o.n. Een gevarieerd aanbod van studio’s, 2- en 3-kamer appartementen en maisonette’s. De verschillende appartementen bekijkt u hier – er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar!

 

Nog enkele appartementen beschikbaar!

De bouw van het Hof van Spartaan is medio 2018 gestart en de verwachte oplevering is in het voorjaar van 2021. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar:
–  studio’s met een woonoppervlakte van circa 47m2 en een koopsom vanaf circa 260.000,-
–  2-kamer appartementen met een woonoppervlakte van circa 47 tot 53m2 en een koopsom vanaf circa 280.000,-

De appartementen worden allemaal voorzien van vloerverwarming en opgeleverd inclusief badkamer/toilet voorzien van tegelwerk en sanitair.

Interesse? Neem contact op via 020 – 800 23 83 of nieuwbouw@mooijekindvleut.nl.

 

Hof-van-Spartaan-Nieuwbouw-Amsterdam

Laan van Spartaan

Laan van Spartaan is een nieuwe, frisse woonwijk in Amsterdam-West met een 21e eeuws en stads-sportief karakter. De nieuwe wijk ligt nét buiten de Ringweg A10, tussen de Jan van Galenstraat en de voetbalvelden. Vlakbij de gonzende binnenstad van Amsterdam dus: met 10 minuten fietsen staat u op de Dam!

 

Mooie mix huizen, mensen en voorzieningen

Een bijzondere woonbuurt met een mooie mix van wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport. En een mooie mix van mensen: ondernemers, studenten, (top-)sporters. Maar ook starters, senioren en gezinnen. De wijk zal in totaal ruim 1000 woningen tellen.

In de wijk en in het gezellige Bos en Lommer is van alles te doen voor jong en oud. Gloednieuwe sportvoorzieningen in het hart van de wijk met daaromheen hoven, tuinen en woningen. Boodschappen doen en naar de tandarts kan gewoon in uw eigen wijk. En in het autoluwe binnenhof kunnen uw kinderen heerlijk buiten spelen!

Hof-van-Spartaan-Nieuwbouw-Amsterdam

 

Goed bereikbaar

Vanaf Ringweg A10 kunt u gemakkelijk alle kanten op. En u bent zo thuis: de buurt krijgt een eigen afslag en parkeren doet u in de ondergrondse parkeergarage. U woont veilig én rustig want er komt alleen bestemmingsverkeer in de wijk. Met de fiets of het openbaar vervoer (bus, metro of tram) bent u zo in het centrum van Amsterdam. Maar u kunt ook met uw bootje vanaf de Erasmusgracht naar het centrum varen.

 

Vragen?

Vragen over dit project? Neem contact op met ons nieuwbouw-team: zij staan voor u klaar! U kunt bellen via 020 – 800 23 83 of mailen naar nieuwbouw@mooijekindvleut.nl. Graag tot gauw bij Hof van Spartaan!

 

Amsterdam MVK

Vragen over Hof van Spartaan? Bel ons team:

Amsterdam

020 - 800 23 83 Mail Amsterdam

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op