Huis-Verkopen-in-5-stappen

Tips

Ontvang woonnieuws direct in uw inbox

Tips: van verhuizen tot interieur

 

Op deze pagina verzamelen we voor u onze tips op gebied van wonen en verhuizen! Denk aan hypotheektips, informatie over bouwdepots, verduurzamen en interieur-inspiratie! Maar ook: verhuizen met kinderen, hoe pakt u dat aan? En starten op de huizenmarkt: hoe financier ik mijn eerste huis? Wat doet een hypotheekadviseur eigenlijk?

 


 

Verhuistips-5-actiepunten

Verhuizen: tips & checklists

 

Verhuizen: het is niet niks! Hoe u dat goed aanpakt? Wij geven u verhuistips en een aantal fijne checklists. Hoe bereid u uw kinderen voor op de verhuizing? En hoe zit het met huisdieren? Adreswijzigingen: waar moet die allemaal naartoe? Wat komt er bij kijken als u naar een andere gemeente verhuist?

Bekijk alles over verhuizen

 


 

Verhuischecklist-2-weken-van-te-voren

Verbouwen: tips & mogelijkheden!

 

Wat gaat u verbouwen? Een extra kinderkamer maken misschien. Of een werkkamer op zolder. Of gaat u verduurzamen? Verbouwen begint met een goed plan en een schatting van de kosten. Hoe financiert u de verbouwing? Lees het in een van de blogs over verbouwen!

Lees meer over verbouwen


 

Starten op de huizenmarkt

 

Het aanbod is krap, de prijzen zijn hoog: starten op de woningmarkt is lastiger dan ooit. Een steuntje in de rug in dan wel handig. Want waar begin je? Hoe? En met welk budget?

Op deze pagina bundelen wij al onze tips voor starters op de huizenmarkt. Want er is echt veel mogelijk, als je maar weet hoe (en waar) je moet zoeken. We helpen je op weg!

Lees over starten op de huizenmarkt

 


 

Wijzigingen-huizenmarkt-2021

Huis financieren: tips

 

Het financieren van een nieuw huis als starter, het verduurzamen van uw nieuwe huis of het verbouwen van uw huidige huis: wat zijn de mogelijkheden? Welke financiële of fiscale regelingen zijn er? Maatwerk levert u altijd meer op: vraag advies bij een onafhankelijk financieel adviseur. Alvast oriënteren? Lees onze blogs over het financieren van uw huis.

Bekijk onze blogs en tips

 


Woontips-interieur-op-Insta

Interieur-inspiratie: tips!

 

Nieuw huis? Nieuw interieur! Hoewel, interieur-inspiratie is altijd welkom. Voor een complete make-over thuis, of gewoon even een opfris-rondje. Waar haal je inspiratie vandaan? We zetten onze lievelings interieurboeken, -blogs, -series en Instagram accounts hier op een rij!

Onze favorieten op een rij


 

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op