Starters-Financiering-Woning

Huis financieren: tips

Ontvang woonnieuws direct in uw inbox!

Huis financieren: tips

 

Het financieren van een nieuw huis als starter, het verduurzamen van uw nieuwe huis of het verbouwen van uw huidige huis: wat zijn de mogelijkheden? Welke financiële of fiscale regelingen zijn er? Maatwerk levert u altijd meer op: vraag advies bij een onafhankelijk financieel adviseur. Alvast oriënteren? Lees deze blogs!

 


 

Woning financieren

 

Funda-versus-Aankoop-Makelaar

 

Financiering-tips voor starters

Wat is je financiële ruimte? Heb je recht op een starterslening? Zouden je ouders wellicht een belastingvrije schenking kunnen en willen doen? Heeft een studieschuld invloed? Prettig om te weten wat je kunt besteden voordat je gaat zoeken, en dat je zicht hebt op de mogelijkheden voordat je bij een hypotheekverstrekker aan tafel gaat. Misschien heb je wel meer financiële ruimte dan je dacht! Lees hier verder.

 

Hypotheek-tips voor starters

Een goed begin is het halve werk. Verdiep je in het afsluiten van een hypotheek en wat daar allemaal bij komt kijken. Wat is eigenlijk een startershypotheek? En ‘Nationale Hypotheek Garantie’: wat betekent dat? Weet je de antwoorden op die vragen, dan zit je een stuk relaxter aan tafel bij de hypotheekadviseur. Lees hier onze hypotheektips voor starters!

 

Interviews met hypotheekadviseur

Echt doen trouwens: een verkennend, vrijblijvend gesprek met een goede adviseur. Dan weet je tenminste waar je aan toe bent. Hier vertelt hypotheekadviseur Ben Biesbrouck wat een hypotheekadviseur nu eigenlijk voor je doet. En hier vertelt hij meer over de mogelijkheden voor starters in de huidige, krappe markt.

 


 

Verbouwing financieren

 

Verbouwing financieren

Wat is een bouwdepot?

Wat is een bouwdepot? En waar kunt u het voor inzetten? Een bouwdepot is een potje geld, vaak gestort op een aparte bouwrekening, bedoeld om een huis te laten bouwen of te verbouwen. Vaak kunt u het bouwdepot meefinancieren in uw hypotheek. We vertellen u hier meer over het depot voor een verbouwing.

 

Hoe financiert u uw verbouwing?

U heeft een huis op het oog. U wilt graag een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer of misschien heeft u zelfs grotere plannen. Een nieuwe indeling, een aanbouw, een uitbouw of dakkapel. Een verbouwing financieren, hoe werkt dat? Wij helpen u op weg: lees het hier.

 


 

Verduurzaming financieren

 

Verduurzamen-Zo-Financiert-U-Dat-DD

Hoe financiert u verduurzaming?

Verduurzamen zorgt voor minder energieverbruik en dus een lagere energierekening. Maar dat is op langere termijn. Hoe financier je het isoleren, de warmtepomp of de zonnepanelen? We zetten verschillende opties op een rij in ons Dossier Duurzaam HF 2 | Verduurzamen: zo financiert u dat!

 


 

Naar alle tips!

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op