Verbouwtips

Ontvang woonnieuws direct in uw inbox

Verbouwtips-Label

Verbouwen: tips & mogelijkheden!

 

Wat gaat u verbouwen? Een extra kinderkamer maken misschien. Of een werkkamer op zolder. Of gaat u verduurzamen? Verbouwen begint met een goed plan en een schatting van de kosten. Hoe financiert u de verbouwing? Lees het in een van de blogs op deze pagina!

 


 

Verbouwen

 

Verbouwing financieren

Wat is een bouwdepot?

Wat is een bouwdepot? En waar kunt u het voor inzetten? Een bouwdepot is een potje geld, vaak gestort op een aparte bouwrekening, bedoeld om een huis te laten bouwen of te verbouwen. Vaak kunt u het bouwdepot meefinancieren in uw hypotheek. We vertellen u hier meer over het depot voor een verbouwing.

 

Hoe financiert u uw verbouwing?

U heeft een huis op het oog. U wilt graag een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer of misschien heeft u zelfs grotere plannen. Een nieuwe indeling, een aanbouw, een uitbouw of dakkapel. Een verbouwing financieren, hoe werkt dat? Wij helpen u op weg: lees het hier.

 


 

Verduurzamen

 

Duurzame-Woningen

Duurzaam verbouwen

Met een hoger energielabel, daalt uw energierekening en woont u comfortabeler. En omdat u minder CO2 verbruikt, profiteert het klimaat. Maar hoe maakt u van uw huis met energielabel F een energiezuinig(er) huis? Lees het in ons Dossier Duurzaam HF 1 | Van energielabel F naar A: zo doet u dat thuis.

 

Hoe financiert u verduurzaming?

Verduurzamen zorgt voor minder energieverbruik en dus een lagere energierekening. Maar dat is op langere termijn. Hoe financier je het isoleren, de warmtepomp of de zonnepanelen? We zetten verschillende opties op een rij in ons Dossier Duurzaam HF 2 | Verduurzamen: zo financiert u dat!

 


 

Naar alle tips!

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op