Verhuizen- tips & checklists

Verhuistips

Ontvang woonnieuws direct in uw inbox!

Verhuizen: tips & checklists

 

Verhuizen: het is niet niks! Hoe u dat goed aanpakt? Wij geven u verhuistips en een aantal fijne checklists. Hoe bereid u uw kinderen voor op de verhuizing? En hoe zit het met huisdieren? Adreswijzigingen: waar moet die allemaal naartoe? Wat komt er bij kijken als u naar een andere gemeente verhuist? Bekijk het op deze pagina.


 

Fotoshootchecklist

 

 

 

 

 

Uw huis moet er op z’n allerbest uitzien voor de woningfotograaf en natuurlijk ook voor kijkers. Hoe zorgt u daarvoor? We helpen u op weg met deze checklist!

 


Verhuischecklists

 

Verhuischeclist 10 weken

Checklist 10 weken voor de verhuizing

Een goede voorbereiding loont. Maak zo’n 3 maanden van te voren een eerste verhuischecklist en vink die netjes af. Bekijk de 10-weken-checklist hier!

 

Checklist 6 weken voor de verhuizing

6 weken voor de verhuizing: tijd om concrete stappen te ondernemen! Zo moet er een adreswijziging naar flink wat partijen worden gestuurd en is het slim om verschillende contracten eens onder de loep te nemen. Bekijk de 6-weken-checklist hier.

 

Checklist 2 weken voor de verhuizing

Hoe dichterbij de verhuizing komt, hoe meer u moet regelen in minder tijd. Spannend! En best stressvol. Een verhuischecklist voor de laatste loodjes.

 

Checklist adreswijziging

Een nieuw adres breng best wat werk met zich mee. Sommige organisaties hebben soms wel een maand de tijd nodig om adressen aan te passen. Geef uw nieuwe adres dus op tijd door! Bekijk de adreswijziging-checklist hier.

 

Checklist nieuwe gemeente

Verhuizen naar een nieuwe gemeente brengt meer werk met zich mee dan alleen de standaard adreswijziging. We zetten 9 to-do’s op een rij!

 


 

Verhuizen met kinderen

 

Verhuistips-Verhuizen-met-Kinderen

Kinderen voorbereiden op de verhuizing

Verhuizen is voor iedereen heel erg spannend. Voor kinderen al helemaal! Hoe bereid je ze optimaal voor op zo’n grote stap? Door ze grip te geven op de situatie. Familieman Marco legt uit hoe je dat doet. Lees hier zijn tips voor verhuizen met kinderen.

 

De verhuisdag zelf: zo doet u dat met kinderen

Huis verkocht, nieuw huis gekocht: de grote dag breekt aan! Hoe plan je de verhuisdag met rondrennende kinderen? Familieman Marco geeft tips voor de verhuisdag zelf!

 


 

Huisdieren verhuizen: tips!

 

Huisdieren-Verhuizen-Tips

Verhuizen is stressvol. Voor ons, maar ook voor huisdieren! Vooral katten raken erg gehecht aan hun thuis… Maak de overgang naar het nieuwe thuis soepel en relaxed met een goede voorbereiding. Lees hier onze tips voor het verhuizen van de huisdieren!

 


 

Naar alle tips!

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op