Hypotheek-Advies-Op-Maat

Uw financiële kansen in een veranderende markt

Uw financiële kansen in een veranderende markt

U woont alweer een aantal jaar in uw huis. Misschien bent u alweer voorzichtig aan het rondkijken? Zeker doen, want het is goed mogelijk dat u in een gunstige positie zit om een nieuw huis te kopen. We vertellen u er graag meer over.

 

Uw kansen

We zien dat de huizenmarkt aan het veranderen is. Minder kijkers, huizen die langer te koop staan… Misschien doet het u twijfelen of dit wel een goed moment is om zelf weer te gaan verhuizen. We zien in die veranderde huizenmarkt gelukkig ook nog veel kansen. Bijvoorbeeld als u uw huidige huis 4 tot 8 jaar geleden gekocht hebt.

 

Hypotheek meeverhuizen?

In dat geval heeft u waarschijnlijk een hypotheek kunnen afsluiten met een lagere hypotheekrente dan we nu zien. En heeft u misschien ook al een deel van die hypotheek afbetaald. Het niet-afgeloste deel van uw hypotheek kunt u bij een aantal geldverstrekkers meeverhuizen. En dat betekent dat u in ieder geval voor een deel van de hypotheek op uw nieuwe huis een laag tarief zou hebben. Dat klinkt interessant toch?

Eventuele overwaarde die u in uw nieuwe huis kunt stoppen plaatst u ook nog eens in een lagere risicoklasse omdat het u een groter onderpand geeft t.o.v. de lening die op uw huis rust. Ook dat is financieel gunstig.

 

Wat is uw huis waard?

Zelf alvast kijken of u overwaarde heeft? Met onze online waardecheck ontdekt u snel en simpel hoeveel uw huis nu waard is. Natuurlijk kunt u ook een van onze specialisten bij u thuis uitnodigen om de waarde van uw huis te bepalen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Doe de online waardecheck!

 

Onafhankelijk advies

Bent u benieuwd wat er in uw situatie precies mogelijk is? De onafhankelijk financieel adviseurs van De Hypotheekshop Haarlem Centrum brengen dat graag voor u in kaart. Zij hebben toegang tot alle geldverstrekkers en weten precies wat wel en niet mogelijk is. Zij kunnen u dus goed adviseren en een gedegen financieel plan voor u opstellen.

Laat uw gegevens achter in het formulier hieronder; dan bellen zij u gauw om een afspraak in te plannen!

Ontdek uw kansen met De Hypotheekshop!

  • Welke locatie schikt u het best?

Onze teams
  • Amsterdam

  • Haarlem

  • Haarlemmermeer

  • Heemstede-Aerdenhout

  • Nieuwbouw & Project Verhuur

Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

Team Haarlem

Contact
Teamfoto's Hoofddorp - Nov. 2022

Team Haarlemmermeer

Contact
50020127_MKV Heemstede Groepsfoto

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

Team Nieuwbouw & Project Verhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op