Vacature: Binnendienst Medewerker Amsterdam

Vacature: binnendienst medewerker Amsterdam

 

Ons kantoor groeit! Patricia uit ons team in Amsterdam heeft versterking nodig op de binnendienst. Kun jij zo aan de slag? We komen graag in contact! Voor ons kantoor in Amsterdam Zuid zoeken we een sterke persoonlijkheid, liefst met ervaring in de makelaardij en kennis van Realworks. We werken met een klein, hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Belangrijk dus dat we een klik hebben, qua persoonlijkheid en qua ambitie.

 

Commercieel binnendienst medewerker Amsterdam

We noemen dat ‘Commercieel binnendienst medewerker’, maar het takenpakket is te divers om in één titel te vangen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) opdrachtgevers. Jij behoudt het overzicht en kent alle details. Jij plant afspraken strak in, kunt snel schakelen en durft de touwtjes in handen te nemen. Karakter vinden we belangrijk. En betrokkenheid. Betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en je collega’s. Maar vooral ook bij wonen, huizen, de regio en de mensen die er (willen) wonen.

Wij richten ons veel op expats, dus je spreekt gemakkelijk Engels. Expats zijn ontzettend leuk om mee te werken omdat we ze extra begeleiding kunnen bieden t.o.v. mensen die bekend zijn in de regio. Het geven van die persoonlijk aandacht, daar geniet jij van. Want uiteindelijk is het dat persoonlijke contact waar het in ons vak om gaat. Je bent dus open, sociaal, professioneel en schept vertrouwen. Ook richting je naaste collega’s: zonder een sterke binnendienst is een makelaar nergens.

Fijn als je in de buurt woont. Qua reisafstand voor jou, maar ook qua kennis van de regio, met name voor onze opdrachtgevers die ons Amsterdam nog niet zo goed kennen.

 

Jij bent goud waard

Liefst ben je fulltime beschikbaar. Wil je wat meer weten over ons kantoor en de mensen die er werken? Lees dan de interviews met jouw toekomstige collega’s: Patricia (binnendienst medewerker), Arnold (makelaar) en Isabelle (expat broker). En bel dan even naar Menno: op 023 – 542 02 44 of stuur hem een mail: menno@mooijekindvleut.nl. Natuurlijk zien we je het liefst gewoon even op kantoor! Neem je je CV en brief mee?

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op