Vacature: Binnendienst Medewerker Nieuwbouw Haarlem

Vacature: Binnendienst Medewerker Nieuwbouw Haarlem

Er wordt gelukkig steeds meer gebouwd. Een groeiend aantal van die projecten komt bij ons kantoor terecht. Daarom zoekt onze nieuwbouwafdeling in Haarlem versterking op de binnendienst. Ben jij onze nieuwe match? 

 

Even kort over ons

Wij waren een van de eerste makelaarskantoren in de regio met een aparte nieuwbouwafdeling. We werken hard en hebben inmiddels een mooie reputatie opgebouwd. Dat doen we met een superleuk team met veel kennis en ervaring. Binnenkort verwachten we een aantal mooie projecten in de regio Zuid-Kennemerland en de Haarlemmermeer. Daarom zoeken we iemand die ons nieuwbouw team kan en wil versterken.

Binnendienst medewerker nieuwbouw

We zoeken een ‘Binnendienst medewerker nieuwbouw’. Iemand die overzicht houdt, die in hectische tijden rond start verkoop de rust bewaart en steeds op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen rond een project. Iemand waar onze nieuwbouwmakelaars blind op kunnen varen en die onze opdrachtgevers altijd even correct te woord staat. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt van potentiële kandidaten voor nieuwbouwwoningen en wijs je hen de weg in verkoopprocedures, inschrijfformulieren, situatieschetsen, prijslijsten en kavelkaarten. 

Wie ben jij?

Jij bent iemand die snel schakelt, procesmatig werkt en niet bang is de touwtjes in handen te nemen. Je bent bij voorkeur al thuis in de makelaardij, bekend met Keyware én Realworks of werkte eerder in de hoek van vastgoedontwikkeling. Vanuit onze vestiging in Haarlem werk je minimaal 32 uur in de week. Je draait binnen ons team meteen mee en start liefst morgen al. Enige bekendheid in onze regio is minimaal handig. 

Karakter vinden we belangrijk. En hoewel we met vastgoed werken, gaat het in ons vak uiteindelijk allemaal om persoonlijk contact. Je bent dus open, sociaal, professioneel en schept vertrouwen. Dat is al een hele belangrijke taak op zich.

Dit bieden we je concreet

  • Een informele werkomgeving met zeer gedreven collega’s bij een optimistisch, energiek en groeiend makelaarskantoor met een lange geschiedenis;
  • Kans om jezelf te zijn en (professioneel) te groeien binnen een hechte club mensen;
  • Ruimte en waardering voor je eigen inbreng en achtergrond / ervaring;
  • Fijn salaris, afhankelijk van jouw niveau (zowel jouw vaardigheden, ervaring en opleiding spelen hierin een rol);
  • Leuke (online) borrels en bedrijfsuitjes!

 

Wil je meer weten?

Wat meer weten voordat je solliciteert? Ontmoet vast je collega Wendela Klusman en lees hier de visie van Menno op bijbouwen en creatieve woonvormen.

En bel Kim even op 023 – 542 02 44 of stuur haar een mail voor meer info en vragen: kim@mooijekindvleut.nl.

 

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op