Vacature-Vastgoed-Taxateur-MKV

Vacature: Register Taxateur in Haarlem

Vacature: Register Taxateur in Haarlem

 

Ben jij de sterk analytische geest die ons team komt versterken als zelfstandig Register Taxateur? We werken hard om onze opdrachtgevers de beste service te bieden. Voor minder doen we het niet. En dat werpt z’n vruchten af. Daarom zoeken we iemand die zelfstandig aan de slag gaat als onze nieuwe vastgoed taxateur. Taxaties uitvoeren, object- en marktanalyses, rapporten uitwerken en meer! Ben jij de ideale match voor ons?

Even kort over ons

Professionaliteit, kwaliteit en plezier staan bij ons altijd voorop, de opdrachtgevers altijd centraal. We werken in aparte teams gefocust op aankoop, verkoop, nieuwbouw of taxatie. We vormen een hecht team en we delen elkaars expertise en netwerk. We zijn allemaal een beetje anders. Qua karakter, qua interesses. Maar in ons allemaal zit dezelfde mate van enthousiasme, focus en professionaliteit. Inmiddels hebben we kantoren in Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout.

Werkzaamheden

Als register taxateur kom je binnen een straal van 20 km rond ons kantoor in Haarlem centrum op de meest bijzondere plekken van onze stad: een historisch herenhuis aan het Spaarne, een bovenhuis midden in de stad of juist een nieuwbouw-huis net buiten het centrum. Je gaat van alles taxeren, naast woningen ook bedrijfs- en beleggingsobjecten. Terug op kantoor werk je de rapporten en analyses uit en stel je dossiers samen. Je werkt zelfstandig maar hebt een hecht team van makelaars en taxateurs om je heen. En vergeet onze collega’s op andere kantoren niet! Je hebt dus altijd iemand om mee te sparren en dat doe je graag. Goed voor je ontwikkeling; daar hechten we veel waarde aan.

Dit is wie jij bent:

Je bent natuurlijk volledig gecertificeerd. En je hecht waarde aan continue opleiding en verdieping. Je hebt karakter, een grote dosis energie en gedrevenheid. De match met de regio vinden we belangrijk. De markt eist dat we flexibel zijn. Dat verwachten we dus ook van jou. De opdrachtgever verwacht van Mooijekind Vleut de beste service. Dat bied jij dus ook. Als vanzelf.

 • RT-diploma
 • HBO/academisch werk- en denkniveau;
 • Analytisch vermogen en creatief/nieuwsgierig van aard;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekend bekend met Excel en Word;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Zuid-Kennemerland;
 • Kwailiteitsgedreven.

Wat bieden wij?

 • Een informele werkomgeving met zeer gedreven collega’s bij een optimistisch, energiek en groeiend makelaarskantoor;
 • Wij zijn een hechte club mensen waar je kansen krijgt om jezelf te zijn en te groeien;
 • We waarderen je eigen inbreng en ervaring;
 • De salarismogelijkheden hangen af van jouw niveau; zowel jouw vaardigheden, ervaring en opleiding spelen hierin een rol;
 • En laten we de vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfsuitjes niet vergeten!

 

Binnen ons team in Haarlem draai je meteen, liefst fulltime, mee. Natuurlijk werken we je in, maar jij gaat gewoon meteen lekker je gang.

Misschien wil je eerst nog wat meer weten? Lees dan bijvoorbeeld de interviews met Maarten en Marco uit Haarlem en bekijk de huizenmarktupdate van Basde visie van Menno op bijbouwen en creatieve woonvormen en hun gezamenlijke visie op het vak!

En bel Menno even op 023 – 542 02 44 of stuur hem een mail voor meer info en vragen: menno@mooijekindvleut.nl. En kom gerust langs op ons kantoor in Haarlem! Neem je je CV mee?

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op