Vacature: Aankoopmakelaar / Makelaar Haarlem

Vacature: Aankoopmakelaar / Makelaar Haarlem

 

We groeien! We werken hard om onze opdrachtgevers de beste service te bieden. Voor minder doen we het niet. En dat werpt zijn vruchten af. Ook in de snelgroeiende expatmarkt in Haarlem. Daarom zoeken we een zelfstandig werkende makelaar met karakter én de juiste contactuele eigenschappen om ook expats te kunnen begeleiden. Onze makelaars cultiveren ieder hun eigen expertise. Zo krijgen opdrachtgevers altijd de makelaar die matcht met hun omstandigheden en wensen. Ben jij de volgende match voor ons?

 

Aankoopmakelaar / Makelaar wonen die matcht met expats (KRMT / RMT)

Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons altijd voorop, de opdrachtgevers altijd centraal. We werken in aparte teams gefocust op aankoop, verkoop, nieuwbouw of taxatie. We gaan dus echt de diepte in. We zijn een hecht team, delen elkaars expertise en netwerk, maar zijn allemaal net een beetje anders. Qua karakter, qua interesses. Tegelijkertijd zijn we allemaal even enthousiast, gefocust en professioneel!

Je werkt zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid. Naar je opdrachtgevers. Naar je collega’s: samen met een andere makelaar en iemand van de binnendienst vorm jij één team. Fijn voor de klant. En voor jou de beste manier om tot het uiterste te gaan: in de aankoopbegeleiding, het contact met klanten, waaronder nogal wat expats, bezichtigen, onderhandelen en het formuleren van de beste marketingstrategie. Je hebt altijd iemand om mee te sparren en dat doe je graag. Goed voor je ontwikkeling; daar hechten we aan.

 

Huizenmatchers

Je hebt een aardig track-record in de makelaardij. Liever nog: je hebt ervaring met aankoopbegeleiding. In ieder geval heb je karakter, een grote dosis energie en gedrevenheid! We werken niet alleen met woningen, maar vooral met de mensen die er (willen) wonen. En met elkaar. Die persoonlijke match, en de match met de regio vinden we dus super belangrijk.

De markt eist dat we flexibel zijn. Dat verwachten we dus ook van jou. De opdrachtgever verwacht van Mooijekind Vleut de beste service. Dat biedt jij dus ook. Als vanzelf.

 

Jij bent goud waard

Binnen ons team in Haarlem draai je meteen mee. Natuurlijk werken we je in, maar jij gaat gewoon meteen lekker je gang, liefst fulltime. Misschien wil je eerst nog wat meer weten? Lees dan bijvoorbeeld de interviews met Maarten (uit Haarlem) of Isabelle (onze expat-expert uit Amsterdam). En bel even naar Menno: op 023 – 542 02 44 of stuur hem een mail: menno@mooijekindvleut.nl. Natuurlijk zien we je het liefst op kantoor! Neem je je CV en brief mee?

 

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op