Vacature: Binnendienst Medewerker Haarlem

Vacature: binnendienst medewerker Haarlem

 

Ons kantoor is enorm in beweging. We breiden bijv. uit naar de Haarlemmermeer maar ook in Haarlem zien we groei. Kom jij ons team in Haarlem versterken? In Haarlem zoeken we iemand die zich in de makelaardij als een vis in het water beweegt. Realworks kent geen geheimen voor jou. Het aanmelden van woningen, het plannen van afspraken, het oplijnen van woningopnames: voor jou is het gesneden koek.

 

Commercieel binnendienst medewerker Haarlem

Je houdt alle communicatielijnen strak en bent aktes, contracten en dossiers de baas. Je bent iemand die snel schakelt, gestructureerd & procesmatig werkt en de touwtjes in handen durft te nemen. Karakter vinden we belangrijk. En betrokkenheid. Betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en je collega’s. Maar vooral ook bij wonen, huizen, de regio en de mensen die er (willen) wonen.

Commercieel binnendienst medewerker’ heet dat dan. Maar zoals je weet, dekt dat de lading niet. Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) opdrachtgevers. Naast professionaliteit is prettig en persoonlijk contact waar het uiteindelijk in ons vak om draait. Je bent dus open, sociaal, professioneel en schept vertrouwen. Ook richting je naaste collega’s want zonder een sterke binnendienst is een makelaar nergens. Jij behoudt het overzicht en kent alle details. Je zal werken in een vast team zodat je goed op elkaar bent ingespeeld.

 

Jij bent goud waard

Fijn als je in de buurt woont. Qua reisafstand voor jou, maar ook qua kennis van de regio. Liefst ben je fulltime beschikbaar. Wil je wat meer weten over ons kantoor en de mensen die er werken? Lees dan het interview met Patricia (uit Amsterdam) of Kim (uit Haarlem) op onze site! En bel dan even naar Menno: op 023 – 542 02 44 of stuur hem een mail: menno@mooijekindvleut.nl. Natuurlijk zien we je het liefst gewoon even op kantoor! Neem je je CV en brief mee?

 

Menno Monch

Vragen? Direct solliciteren? Bel of mail:

Menno Mönch

023 - 542 02 44 06 - 53 49 16 15 Mail Menno Mönch

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op