Vacature: Binnendienst Medewerker Haarlemmermeer

Vacature: binnendienst medewerker Haarlemmermeer

 

Ons kantoor groeit. We breiden uit naar de Haarlemmermeer. En dus zoeken we een nieuwe kracht ter ondersteuning voor ons nieuwe kantoor! In Hoofddorp zoeken we iemand met pit. Iemand die weet hoe je alle communicatielijnen strak houdt en afspraken in een keer goed inplant. Iemand die papierwerk en dossiers de baas is, nieuwe opdrachtgevers direct voor zich wint en zelfstandig te werk gaat. Ervaring met Realworks, ervaring in de makelaardij is een pre want we gaan er met ons nieuwe kantoor meteen vol tegenaan.

 

Commercieel binnendienst medewerker Hoofddorp

Je bent iemand die snel schakelt, gestructureerd & procesmatig werkt en de touwtjes in handen durft te nemen. Karakter vinden we belangrijk. En betrokkenheid. Betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en je collega’s. Maar vooral ook bij wonen, huizen, de regio en de mensen die er (willen) wonen.

Commercieel binnendienst medewerker’ heet dat dan. Maar je bent veel meer! Opdrachtgevers zien jou als eerste. Of misschien zie je hen wel als eerste? De makelaardij valt dan wel onder ‘vastgoed’, uiteindelijk draait het allemaal om prettig, direct persoonlijk contact. Je bent dus open, sociaal, professioneel en schept vertrouwen. Dat is al een hele belangrijke taak op zich.

 

Alles onder controle

Ook richting je collega’s ben je ontzorgend, want met jou aan boord kan Rachèl goed voorbereid en relaxed naar de volgende bezichtiging. Ze weet namelijk dat het dossier onder haar arm compleet is. En dat jij, terwijl zij weg is, iedereen die belt goed verder helpt met info of het plannen van een bezichtiging.

Het team in Hoofddorp zal in eerste instantie bestaan uit een makelaar en twee krachten op de binnendienst, van wie één collega zal doorgroeien als makelaar. Jij gaat meteen aan de slag om deze nieuwe vestiging vorm te geven, liefst 5 dagen in de week.

 

Jij bent goud waard

Misschien wil je eerst nog wat meer weten? Lees dan het interview met Patricia (uit Amsterdam) of Kim (uit Haarlem) op onze site! En bel dan gerust even naar Menno: op 023 – 542 02 44 of stuur hem een mail: menno@mooijekindvleut.nl. Natuurlijk zien we je het liefst gewoon even op kantoor! Neem je je CV en brief mee?

 

Menno Monch

Vragen? Direct solliciteren? Bel of mail:

Menno Mönch

023 - 542 02 44 06 - 53 49 16 15 Mail Menno Mönch

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op