Vacature: Binnendienst Medewerker Nieuwbouw

Vacature: binnendienst medewerker nieuwbouw

 

Ons kantoor groeit. Onze nieuwbouwafdeling kan jouw versterking op de binnendienst goed gebruiken! Vanuit ons kantoor in Haarlem of vanuit ons nieuw te openen kantoor in Hoofddorp.

 

Wij waren een van de eerste makelaarskantoren in de regio met een aparte nieuwbouwafdeling. Een superleuk team van mensen met absolute expertise binnen de nieuwbouw-tak. We hebben al aan veel mooie nieuwbouwprojecten meegewerkt en er komen flink wat mooie en grote projecten aan in de regio Zuid-Kennermerland en de Haarlemmermeer. Daarom zoeken we iemand die ons nieuwbouw team kan en wil versterken.

Een ‘Commercieel binnendienst medewerker nieuwbouw’, ofwel iemand die overzicht houdt, die in hectische tijden rond start verkoop de rust bewaart en steeds op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen rond dat project. Iemand waar onze nieuwbouwmakelaars blind op kunnen varen en die onze opdrachtgevers altijd even correct te woord staat. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt van potentiële kandidaten voor nieuwbouwwoningen en wijs je hen de weg in verkoopprocedures, inschrijfformulieren, situatieschetsen, prijslijsten en kavelkaarten.

 

Vertrouwd en professioneel

Jij bent iemand die snel schakelt, procesmatig werkt en niet bang is de touwtjes in handen te nemen. Je bent bij voorkeur al thuis in de makelaardij, bekend met Keyware én Realworks of werkte eerder in de hoek van vastgoedontwikkeling. Karakter vinden we belangrijk. En hoewel we met vastgoed werken, gaat het in ons vak uiteindelijk allemaal om persoonlijk contact. Je bent dus open, sociaal, professioneel en schept vertrouwen. Dat is al een hele belangrijke taak op zich.

In Hoofddorp openen wij binnenkort een nieuw kantoor. Een spannend avontuur voor het nieuwe team daar. Jij kunt daar deel van uitmaken! Werk je liever vanuit onze vestiging in Haarlem? Ook dat is mogelijk. Liefst werk je 5 dagen in de week en ben je bekend in onze regio’s.

 

Jij bent goud waard

Misschien wil je je wat meer inlezen? Lees dan het interview met Kim (uit Haarlem) op onze site! En bel dan gerust even naar Menno: op 023 – 542 02 44 of stuur hem een mail: menno@mooijekindvleut.nl. Natuurlijk zien we je het liefst gewoon even op kantoor! Neem je je CV en brief mee?

 

Menno Monch

Vragen? Direct solliciteren? Bel of mail:

Menno Mönch

023 - 542 02 44 06 - 53 49 16 15 Mail Menno Mönch

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op