Makelaar-Amsterdam-Grachten

Verkoopmakelaar Amsterdam

Uw makelaar in Amsterdam

 

Uw huis in Amsterdam verkopen? Advies van een makelaar met grondige kennis van de markt is cruciaal. Al bij de eerste verhuiskriebel, tot en met de overdracht bij de notaris. Zeker nu.

Onze makelaars uit Amsterdam, Isabelle Band, Alana Balk en Nienke Veenema kennen de stad, de regio en de mensen die er graag (willen) wonen. Zij adviseren u over de marktwaarde van uw woning, begeleiden u intensief bij moeilijke beslissingen en zorgen voor de beste presentatie van uw woning.

 

Uw huis verkopen in Amsterdam

De huizenmarkt in Amsterdam staat op scherp. Ondanks de corona-crisis zijn de prijzen hoger dan ooit, het aanbod beperkt, de zoekvraag ongekend groot. Hoe de markt zich gaat ontwikkelen in de toekomst, is onzeker. Er wordt een kleine prijsdaling verwacht in 2021 en 2022 maar ook die prognose is afhankelijk van diverse factoren. Wellicht is het nú uw moment om te verkopen.

Als verkoper is het belangrijk om het hoofd koel te houden in hectische tijden. De huizenmarkt in Amsterdam vraagt om professionals die voor u willen tijgeren. Hoe haalt u het beste uit de bezichtigingen? Welke online tools zetten we in? Wie is de beste koper? Hoe zit het met meldplicht? En juridisch? Bouwkundig?

Onze specialisten kennen de stad, de markt, de gebruiken, de slimmigheidjes en de valkuilen op elk specifieke terrein. Laat u goed adviseren. Juist en vooral in Amsterdam. Juist en vooral in deze tijd.

 

Vrijblijvende kennismaking & waardebepaling

Overweegt u de stap? Benieuwd naar de waarde van uw huis? Onze specialisten komen graag bij u langs – op gepaste afstand uiteraard – om u en uw huis te leren kennen. We luisteren naar uw wensen, uw overwegingen. We geven u inzicht in de zoekvraag naar woningen zoals de uwe, rapporteren over recent verkochte vergelijkbare huizen en bieden helder advies.

Na ons bezoek ontvangt u een helder plan van aanpak met een goed onderbouwde adviesprijs, een duidelijke strategie. Nodig ons eenvoudig uit via onderstaand formulier:

Wij komen graag bij u langs in Amsterdam:

  • Uw naam
  • Uw contactgegevens
  • Uw adres
  • Waarom wenst u een waardebepaling?

Ons team in Amsterdam
Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op