Over-Mooijekind-Vleut-Makelaars

Verkoopmakelaar Heemstede

Uw makelaar in Heemstede

 

Uw huis in Heemstede verkopen? Een grote stap. Een spannende tijd. Wij adviseren u graag bij deze grote verandering! Wij gaan voor een soepel verkoopproces, het beste verkoopresultaat voor u, een zorgeloos traject. Met sterk strategisch advies, een helder plan van aanpak en een betrokken team.

 

Eric Liefveld en Annemiek van den Nyden zijn onze makelaars in Heemstede. Zij kennen de markt, de regio en de mensen die er graag (willen) wonen. Samen met hun team adviseren zij u over de marktwaarde van uw woning, zorgen zij voor de beste presentatie van uw woning en begeleiden zij u intensief bij moeilijke beslissingen.

 

Uw huis verkopen in Heemstede

Ondanks de corona-crisis zijn de prijzen hoger dan ooit, het aanbod beperkt, de zoekvraag ongekend groot. Hoe de markt zich gaat ontwikkelen in de toekomst, is onzeker. Er wordt een kleine prijsdaling verwacht in 2021 en 2022 maar ook die prognose is afhankelijk van diverse factoren. Wellicht is het nú uw moment om te verkopen.

Als verkoopmakelaar bieden wij u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak voor de verkoop van uw woning. We zetten een uitgekiende social media strategie voor u in en halen het meeste uit de bezichtigingen. We gaan voor het beste resultaat: de beste voorwaarden, het soepelste proces of de mooiste prijs. Onze makelaar Eric Liefveld heeft al veel mensen begeleid naar hun volgende stap. En met succes, blijkt uit onze Funda-scores.

 

Vrijblijvende kennismaking & waardebepaling

Overweegt u de stap? Of bent u om een andere reden benieuwd naar de waarde van uw woning? We komen graag bij u langs – op gepaste afstand uiteraard – om u en uw huis te leren kennen. We luisteren naar uw wensen, uw overwegingen, denken met u mee. We geven u inzicht in de zoekvraag naar woningen zoals de uwe, rapporteren over recent verkochte vergelijkbare huizen en bieden helder advies.

Doe hier alvast onze online waardecheck!

Na ons bezoek ontvangt u, indien gewenst, een helder plan van aanpak met een goed onderbouwde adviesprijs, een duidelijke strategie. Geheel vrijblijvend. Nodig ons eenvoudig uit via onderstaand formulier:

Nodig ons geheel vrijblijvend uit in Heemstede-Aerdenhout:

  • Uw naam
  • Uw contactgegevens
  • Uw adres
  • Waarom wenst u een waardebepaling?

Ons team in Heemstede-Aerdenhout
Mooijekind Vleut - Heemstede - Groepsfoto juni 2023

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op