Onze vestiging in Haarlemmermeer

Uw makelaar in Hoofddorp

 

In de Haarlemmermeer is het heerlijk wonen! Ruimte, groen, rust, veel voorzieningen en goede verbindingen. Ontmoet onze makelaars in Hoofddorp, Rachèl Kroon en Linda Preesman. Zij kennen de regio op hun duimpje en voorzien u van stevig advies.

 

Mooijekind Vleut Makelaars is als full-service makelaarskantoor al jaren een vertrouwde naam in de Metropoolregio Amsterdam. Onze makelaars hebben ieder een specialisme ontwikkeld. Handig: het betekent extra kennis en extra ervaring voor u.

 

Verhuiswensen? We bespreken ze graag met u. Maak een vrijblijvende afspraak via 023 – 303 34 84 of stuur ons direct een e-mail.

 

Openingstijden

Ons kantoor is maandag tot en met vrijdag open van 8:30 uur tot 17:30 uur. Op zaterdagen kunt u tussen 10:00 en 16:00 uur terecht bij ons kantoor in Haarlem. Via onze chatfunctie kunt u ook ’s avonds en op zondagen contact met ons opnemen!

 

Ons Hoofddorp-team

Fijn om gezicht bij iemand te hebben: op deze pagina staan al onze medewerkers! Daar vindt u ook de contactgegevens van uw makelaar of taxateur.

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!
Benieuwd naar de waarde van uw huis? Doe de gratis online waardecheck!

Interested? Neem contact op

Haarlemmermeer

023 - 303 34 84

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Huizen in Hoofddorp
Foto: Henri Didonweg 92
Woonhuis 125 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 550.000,- k.k.
Foto: Koningin Maximalaan 29
Woonhuis 145 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 695.000,- k.k.

We vieren 5 jaar kantoor in Haarlemmermeer! Rachèl Kroon, onze partner en makelaar aldaar blikt terug op de markt: van relatief ‘onbekend’ woongebied naar walhalla voor thuiswerkers, trekpleister voor duurzame kopers en expat-hotspot… En op hoe ze zich met haar team van new kid on the block, nu dé makelaar in de omgeving mag noemen. Link in bio! ...

70 6
Ons team in Haarlemmermeer

Team Haarlemmermeer

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op