Onze vestiging in Haarlemmermeer

Uw makelaar in Hoofddorp

 

In de Haarlemmermeer is het heerlijk wonen! Ruimte, groen, rust, veel voorzieningen en goede verbindingen. Ontmoet onze makelaars in Hoofddorp, Rachèl Kroon en Kelly van Dam. Zij kennen de regio op hun duimpje en voorzien u van stevig advies.

 

Mooijekind Vleut Makelaars is als full-service makelaarskantoor al jaren een vertrouwde naam in de Metropoolregio Amsterdam. Onze makelaars hebben ieder een specialisme ontwikkeld. Handig: het betekent extra kennis en extra ervaring voor u.

 

Verhuiswensen? We bespreken ze graag met u. Maak een vrijblijvende afspraak via 023 – 303 34 84 of stuur ons direct een e-mail.

 

Openingstijden

Ons kantoor is maandag tot en met vrijdag open van 8:30 uur tot 17:30 uur. Op zaterdagen kunt u tussen 10:00 en 16:00 uur terecht bij ons kantoor in Haarlem. Via onze chatfunctie kunt u ook ’s avonds en op zondagen contact met ons opnemen!

 

Ons Hoofddorp-team

Fijn om gezicht bij iemand te hebben: op deze pagina staan al onze medewerkers! Daar vindt u ook de contactgegevens van uw makelaar of taxateur.

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

MKV groepsfoto Hoofddorp

Heeft u vragen over een van onze diensten? Belt u gerust met:

Haarlemmermeer

023 - 303 34 84 Mail Haarlemmermeer

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Huizen in Hoofddorp
Nieuw
Foto: Hannie Schaftstraat 120
HOOFDDORP
Hannie Schaftstraat 120
Woonhuis 92 M2, 4 kamers
Huurprijs € 1.395,- p.m.
o.v.b.
verkocht
A Foto: Kalorama 142
HOOFDDORP
Kalorama 142
Woonhuis 140 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 565.000,- k.k.

VOGELPARK - HEEMSTEDE | Het perfecte gezinshuis in sfeervolle jaren ‘30 stijl. Helemaal geïsoleerd, liefdevol onderhouden en groot met 5 slaapkamers & 2 badkamers. En een lekkere achtertuin met altijd een plekje in de zon. Grenzend aan het water: bootje varen in de zomer, schaatsen in de winter! Heerlijk wonen en opgroeien in kindvriendelijk Vogelpark: kids spelen veilig op straat, scholen en station zijn op loopafstand, Heemstede centrum op 3 min. fietsen. Link in bio. Meer info? Bel Femke: 023 - 800 02 00.

Reigerlaan 10 in Heemstede
€ 750.000,- k.k.
...

16 2

MAKELAARS ABC | Drie dagen bedenktijd? Wat is dat? En wat mag je dan bedenken? Kim legt uit! Bekijk ons complete Makelaars ABC op onze site. Link in bio! #faq #makelaarsabc #notaris #huiskopen #huisverkopen #veelgesteldevragen ...

10 0
Ons team in Haarlemmermeer
MKV groepsfoto Hoofddorp

Team Haarlemmermeer

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op