Vacature: Nieuwbouw Adviseur Haarlem

We groeien! We werken hard om onze opdrachtgevers de beste service te bieden. Voor minder doen we het niet. Daarom zoeken we een nieuwbouw makelaar (in spe) om ons nieuwbouw-team te versterken. Onze makelaars cultiveren ieder hun eigen expertise. Zo krijgen opdrachtgevers altijd de specialist die matcht met hun omstandigheden en wensen. Ben jij de volgende match voor ons?

 

Even kort over ons

Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons altijd voorop, de opdrachtgevers altijd centraal. We werken in aparte teams gefocust op aankoop, verkoop, nieuwbouw of taxatie. We gaan dus echt de diepte in. We zijn een hecht team, delen elkaars expertise en netwerk – ook tussen de vier kantoren – maar zijn allemaal net een beetje anders. Qua karakter, qua interesses. Tegelijkertijd zijn we allemaal even enthousiast, gefocust en professioneel!

 

Nieuwbouw Adviseur Haarlem

Er wordt veel gebouwd in onze regio. Ons gespecialiseerde nieuwbouw-team matcht al die nieuwe woningen met nieuwe bewoners. Tijdens gesprekken met kandidaten wek je plattegronden tot leven, vertaal je platte tekeningen en droge technische specificaties naar een nieuw thuis, in geur en kleur. Hoe staat de zon ‘s ochtends? Hoe valt het licht dan in de slaapkamer? Wat betekent 2 extra zonnepanelen voor de energieprestatie? Hoe werkt de warmtepomp? Wat is er mogelijk qua meerwerk? Hoe gaat de buurt zich ontwikkelen? Je adviseert, visualiseert, rekent voor, denkt mee en geeft vorm aan het realiseren van woondromen.

Misschien ben je een stevige makelaar die de stap naar nieuwbouw wil maken. Of heb je een bouwkundige achtergrond en is dit de kans om de makelaardij te ontdekken. Hoe dan ook heb je karakter, een grote dosis energie en gedrevenheid! We werken niet alleen met (duurzame) woningen, maar vooral met de mensen die er (willen) wonen. En met elkaar. Die persoonlijke match, en de match met de regio vinden we dus super belangrijk.

 

Gedreven huizenmatcher

Je steekt graag de handen uit de mouwen en neemt je verantwoordelijkheid. Naar je opdrachtgevers. Naar je collega’s. Je hebt altijd iemand om mee te sparren en dat doe je graag. Goed voor je ontwikkeling; daar hechten we aan. In iedere fase van je carrière.

Je bent thuis in onze regio. Fijn, zo kun je kandidaten goed wegwijs maken. De markt eist dat we flexibel zijn. Dat verwachten we dus ook van jou. De opdrachtgever verwacht van Mooijekind Vleut de beste service. Dat bied jij dus ook. Als vanzelf.

 

Dit bieden we je concreet

  • Een informele werkomgeving met zeer gedreven collega’s bij een optimistisch, energiek en groeiend makelaarskantoor met een lange geschiedenis;
  • Kans om jezelf te zijn en (professioneel) te groeien binnen een hechte club mensen;
  • Ruimte en waardering voor je eigen inbreng en achtergrond / ervaring;
  • Fijn salaris, afhankelijk van jouw niveau (zowel jouw vaardigheden, ervaring en opleiding spelen hierin een rol);
  • Leuke (online) borrels en bedrijfsuitjes!

 

Aan de slag

Binnen ons team in Haarlem draai je meteen, fulltime, mee. Wat ons betreft kun je snel starten.

Wat meer weten voordat je solliciteert? Ontmoet vast je collega Wendela Klusman en lees hier de visie van Menno op bijbouwen en creatieve woonvormen.

En bel Menno even op 023 – 542 02 44 of stuur hem een mail voor meer info en vragen: menno@mooijekindvleut.nl. Normaalgesproken zouden we zeggen: val even binnen op kantoor. Voor nu: laten we gauw Zoomen/Hangouten/FaceTimen!

 

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op