Nieuwbouwproject-Wickevoort-Cruquius

Wickevoort – Nieuwbouwproject Cruquius

Wickevoort – Cruquius

 

Landgoed Wickevoort: buitenleven rond stadsboerderij Hoeve Wickevoort. In 3 fases worden energieneutrale huur- en koopwoningen gebouwd op aparte woonerven met ieder een eigen identiteit. Van woonveld Hagen zijn nog enkele half-vrijstaande landhuizen te koop. De verkoop van de appartementen van de Orangerie start binnenkort! 

 

‘Orangerie’

Wickevoort-Cruquius-Nieuwbouwproject-Orangerie-Impressie-1

Ruime appartementen met veel licht in een groene omgeving: prachtig wonen! De verkoop van de 28 appartementen van de ‘Orangerie‘ start binnenkort.

De Orangerie wordt gebouwd in een U-vorm met een prachtig groen binnenhof. Dankzij de hoge glazen gevels en de grote buitenruimtes woont u midden in het groen. Parkeren kan in de eigen ondergrondse parkeergarage met aparte berging.

Alle appartementen worden duurzaam en comfortabel opgeleverd met een hoog afwerkingsniveau. Zonnepanelen op het dak, uitstekende isolatie en ventilatie, vloerverwarming met warmtepomp en elektrische zonneschermen voor de ramen waar de zon op staat.

Kom kijken! Op woensdagen tussen 13:00 en 16:00 is ons nieuwbouw-team aanwezig in het informatiecentrum op Landgoed Wickevoort

Bekijk hier meer informatie over de appartementen van Orangerie

Wickevoort-Cruquius-Nieuwbouwproject-Orangerie-Impressie-2

Hagen

De half-vrijstaande landhuizen en herenhuizen van woonveld ‘Hagen‘ zijn in verkoop. Er zijn nog enkele half-vrijstaande landhuizen beschikbaar!

Op woonveld Hagen worden half-vrijstaande landhuizen en herenhuizen gebouwd met uitzicht op een groene laan, bosrand of de ringvaart. De korte rijen huizen zijn speels opgezet, verspringen en bieden onverwachte doorkijkjes. Gasloze woningen, gebouwd met duurzame materialen tussen volwassen groen, water en hagen.

Download hier de brochure

Bekijk hier het actuele aanbod van Hagen

Wickevoort-Hagen-Nieuwbouwproject

De 12 geschakelde landhuizen krijgen een woonoppervlakte van ca. 180 m² op kavels van ca. 339 tot 365 m², inclusief 2 parkeerplaatsen op eigen erf. De prijzen van deze woningen zijn € 740.000,- v.o.n.

De 24 herenhuizen worden gebouwd in 5 korte woonblokken. De huizen zijn 6 meter breed met een woonoppervlakte van ca. 105 tot 157 m². De prijzen variëren tussen de € 415.000,- en € 625.000,- v.o.n.

 

Kom kijken

Elke woensdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur zijn wij aanwezig in het informatiecentrum op de locatie. Wij beantwoorden uw vragen, wijzen u de geitjes, leggen de plannen uit en nemen u mee in de verschillende fases. Graag tot dan!

Wonen aan een bosrand, aan water, met vrij-uitzicht of tussen fruitbomen. Gezinswoningen, rijwoningen, appartementen, vrijstaande villa’s en half-vrijstaande landhuizen: een diversiteit aan woningen.

Ja, ik heb belangstelling voor wonen in Wickevoort!

 

Gebiedskaart Landgoed Wickevoort

Wickevoort-Nieuwbouw-Cruquius-Plattergrond

Wonen op een landgoed

Landgoed Wickevoort verbindt mensen met elkaar en met de natuur. Er komen bijvoorbeeld geen betonnen schuttingen tussen de tuinen, maar natuurlijke afscheidingen. U kunt elkaar opzoeken, bijvoorbeeld rond zorglocatie de Cruquiushoeve van SEIN of door een handje te helpen bij de stadsboer van Hoeve Wickevoort waar u in de boerderijwinkel biologische en duurzame producten kunt kopen. Er is plek voor elektrische deelauto’s en met de Wickevoorter app reserveert u makkelijk een aanhangwagen, krijgt u een melding wanneer er weer een geitje is geboren of maakt u een afspraak met de fysiotherapeut.
Maar niets hoeft: u kunt ook lekker de natuur in. Wandelen, fietsen, paardrijden, picknicken.

Wickevoort-Nieuwbouw-Cruquius-Geit   Wickevoort-Nieuwbouw-Cruquius-Ruiterpad

Energieneutraal

Alle woningen op Landgoed Wickevoort worden gebouwd met duurzame materialen. En ze zijn energieneutraal; iedere woning is gasloos. Energie voor verwarming, ventilatie en verlichting wekt u op met uw eigen zonnepanelen. Uw huis heeft dus een energieprestatie label van 0: u wekt net zoveel op als u verbruikt en bent dus zelfvoorzienend in energie. Winst voor het klimaat, voor uw energielasten en voor uw hypotheek: u krijgt tot €20.000,- extra hypotheekruimte.

 

Interesse in Landgoed Wickevoort?

Heeft u vragen over de pre-sale van “Orangerie“? Of over de verkoop van “Hagen“? Neem contact op met ons nieuwbouwteam via 023 – 303 34 84 of nieuwbouw@mooijekindvleut.nl. Bekijk ook de website van Wickevoort: www.wickevoort.nl.

Teamfoto's Hoofddorp

Vragen over Wickevoort? Bel ons team:

Haarlemmermeer

023 - 303 34 84 Mail Haarlemmermeer
Ons team in Haarlemmermeer
Teamfoto's Hoofddorp

Team Haarlemmermeer

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op