Mooijekind-Vleut-Steunt-Leger-des-Heils

Wij steunen het Leger des Heils

Leger des Heils

 

Al als klein jochie serveerde Menno Mönch (nu partner van ons kantoor) samen met zijn vader soep aan thuislozen op kerstavond. Dat er mensen waren zonder dak boven hun hoofd en zonder een warm bed om in te slapen, maakte grote indruk op hem. En dat is zo gebleven. Als makelaar kennen wij als geen ander het belang van een goed huis, een veilige plek om te wonen. En realiseren we ons dat er omstandigheden zijn waardoor zo’n plek niet vanzelfsprekend is. Het Leger des Heils biedt de meest kwetsbare mensen al jaren hulp. Daar dragen we dan ook graag een steentje aan bij en we nodigen u van harte uit dat ook te doen.

 

Uw meubels voor het Leger des Heils

Bij het verhuizen neemt u misschien niet alles mee, of blijven er meubels over die in goede staat zijn. Deze meubels kunt u via ons doneren! Uw meubels worden dan verkocht en de opbrengst gaat naar het Leger des Heils. Zo stelt u hen in staat de hulp te blijven bieden aan mensen zonder onderdak.

Heeft u via ons uw woning gekocht of verkocht en heeft u interesse in het doneren van uw meubels, dan brengen we u graag in contact met het Leger des Heils. Zij coördineren het ophalen van uw meubels. Doet u ook mee?

Bas van Amerongen MooijekindVleut Haarlem

Uw steentje bijdragen? Neem contact op met:

Bas van Amerongen

023 - 542 02 44 06 - 53 53 98 89 Mail Bas van Amerongen

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op