Wonen-in-Haarlem

Wonen in Haarlem

Wonen in Haarlem

 

Haarlem is één van de mooiste, leukste en gezelligste steden van Nederland. Op het woningverlanglijstje van veel Nederlanders, staat een woning kopen in Haarlem bovenaan. En zeker niet alleen bij jonge gezinnen. Niet toevallig: Haarlem heeft als provinciehoofdstad zoveel te bieden. Wonen, werken, sporten, leren, lummelen; het kan er allemaal op topniveau. De stad staat ook al jaren achtereen in de top 3 van favoriete winkelsteden. Wij weten alles van Haarlem, we zijn er zelf geboren, zowel ons bedrijf, als de meeste van onze medewerkers. En we vertellen u er graag over.

 

Wonen in Haarlem? Een aankoopmakelaar in Haarlem kan u goed adviseren over de reële marktwaarde van de woning die u op het oogt heeft. Bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning beoordelen. Scherp onderhandelen over de vraagprijs. Adviseren over de leveringsvoorwaarden en het proces rond het tekenen van de koopovereenkomst. In Haarlem gaat het hard: laat u goed begeleiden en wees de meute voor!

Als u op zoek bent naar een koopwoning in Haarlem brengen we eerst uw wensen goed in kaart. En uw financiële ruimte. Wellicht hebben we meteen een kans voor u. Of weten we via ons netwerk dat een huis binnenkort in de verkoop komt. Dan kunnen we snel schakelen.

Wilt u uw huis in Haarlem verkopen? Uiteraard staan wij voor u klaar. Met een uitgebreide marktanalyse en een duidelijke plan van aanpak. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling als u dat prettig vindt.

 

Wonen in Haarlem: het kan! Bekijk hier ons woningaanbod in Haarlem.

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

Ons team in Haarlem
Mooijekind-Vleut-Team-Haarlem

Team Haarlem

  • Gedempte Oude Gracht 124
    2011 GX Haarlem
  • 023 - 542 02 44
  • maandag t/m donderdag: 8:30 uur - 17:30 uur | vrijdag: 8:30 uur - 17:00 uur | zaterdag: 10:00 - 16:00 uur | daarbuiten op afspraak: bel gerust!
Contact
Nieuw in verkoop
Nieuw
Foto: Vuurboetsduin 39
HOOFDDORP
Vuurboetsduin 39
Woonhuis 155 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 525.000,- k.k.
1 dag
A Foto: Beethovenstraat 59
HAARLEM, Vijverpark
Beethovenstraat 59
Woonhuis 128 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 525.000,- k.k.
1 dag
B Foto: Watermolenplantsoen 27
HAARLEM
Watermolenplantsoen 27
Appartement 138 M2, 4 kamers
Vraagprijs € 515.000,- k.k.

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op