Wonen-in-Haarlem

Wonen in Haarlem

Wonen in Haarlem

 

Haarlem is één van de mooiste, leukste en gezelligste steden van Nederland. Op het woningverlanglijstje van veel Nederlanders, staat een woning kopen in Haarlem bovenaan. En zeker niet alleen bij jonge gezinnen. Niet toevallig: Haarlem heeft als provinciehoofdstad zoveel te bieden. Wonen, werken, sporten, leren, lummelen; het kan er allemaal op topniveau. De stad staat ook al jaren achtereen in de top 3 van favoriete winkelsteden. Wij weten alles van Haarlem, we zijn er zelf geboren, zowel ons bedrijf, als de meeste van onze medewerkers. En we vertellen u er graag over.

 

Wonen in Haarlem? Een aankoopmakelaar in Haarlem kan u goed adviseren over de reële marktwaarde van de woning die u op het oogt heeft. Bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning beoordelen. Scherp onderhandelen over de vraagprijs. Adviseren over de leveringsvoorwaarden en het proces rond het tekenen van de koopovereenkomst. In Haarlem gaat het hard: laat u goed begeleiden en wees de meute voor!

Als u op zoek bent naar een koopwoning in Haarlem brengen we eerst uw wensen goed in kaart. En uw financiële ruimte. Wellicht hebben we meteen een kans voor u. Of weten we via ons netwerk dat een huis binnenkort in de verkoop komt. Dan kunnen we snel schakelen.

Wilt u uw huis in Haarlem verkopen? Uiteraard staan wij voor u klaar. Met een uitgebreide marktanalyse en een duidelijke plan van aanpak. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling als u dat prettig vindt. Doet u vast onze gratis online waardecheck?

 

Wonen in Haarlem: het kan! Bekijk hier ons woningaanbod in Haarlem.

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

Ons team in Haarlem

Team Haarlem

Contact
Nieuw in verkoop
Nieuw
Foto: Ierlandstraat 185
HAARLEM
Ierlandstraat 185
Appartement 80 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Nieuw
Foto: Kastanjestraat 38
HAARLEM
Kastanjestraat 38
Woonhuis 118 M2, 7 kamers
Vraagprijs € 775.000,- k.k.
Nieuw
Foto: Zomerkade 297
HAARLEM
Zomerkade 297
Woonhuis 116 M2, 4 kamers
Vraagprijs € 795.000,- k.k.

VACATURE - BINNENDIENST HAARLEM | Word jij onze nieuwe ster op de binnendienst in hartje Haarlem? We zoeken iemand die zelfstandig aan de slag gaat en de allerbeste service verleent. Iemand die digitale dossiers de baas is en nieuwe opdrachtgevers zó voor zich wint. Afwisselende, uitdagende baan, waarin je mensen helpt bij belangrijke stappen in hun leven: eerste gezinshuis, nalatenschap, scheiding, groeiend gezin… Mooi! Check de vacature via link in bio en solliciteer. ...

26 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op