Wonen-in-Haarlem

Wonen in Haarlem

Wonen in Haarlem

 

Haarlem is één van de mooiste, leukste en gezelligste steden van Nederland. Op het woningverlanglijstje van veel Nederlanders, staat een woning kopen in Haarlem bovenaan. En zeker niet alleen bij jonge gezinnen. Niet toevallig: Haarlem heeft als provinciehoofdstad zoveel te bieden. Wonen, werken, sporten, leren, lummelen; het kan er allemaal op topniveau. De stad staat ook al jaren achtereen in de top 3 van favoriete winkelsteden. Wij weten alles van Haarlem, we zijn er zelf geboren, zowel ons bedrijf, als de meeste van onze medewerkers. En we vertellen u er graag over.

 

Wonen in Haarlem? Een aankoopmakelaar in Haarlem kan u goed adviseren over de reële marktwaarde van de woning die u op het oogt heeft. Bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning beoordelen. Scherp onderhandelen over de vraagprijs. Adviseren over de leveringsvoorwaarden en het proces rond het tekenen van de koopovereenkomst. In Haarlem gaat het hard: laat u goed begeleiden en wees de meute voor!

Als u op zoek bent naar een koopwoning in Haarlem brengen we eerst uw wensen goed in kaart. En uw financiële ruimte. Wellicht hebben we meteen een kans voor u. Of weten we via ons netwerk dat een huis binnenkort in de verkoop komt. Dan kunnen we snel schakelen.

Wilt u uw huis in Haarlem verkopen? Uiteraard staan wij voor u klaar. Met een uitgebreide marktanalyse en een duidelijke plan van aanpak. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling als u dat prettig vindt. Doet u vast onze gratis online waardecheck?

 

Wonen in Haarlem: het kan! Bekijk hier ons woningaanbod in Haarlem.

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

Ons team in Haarlem

Team Haarlem

Contact
Nieuw in verkoop
Nieuw
Foto: Irislaan 6
HEEMSTEDE
Irislaan 6
Woonhuis 129 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 750.000,- k.k. Huurprijs € 1.950,- p.m.
Nieuw
Foto: Waterhof 31
HEEMSTEDE
Waterhof 31
Appartement 141 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 750.000,- k.k.
Nieuw
Foto: Buitenrustlaan 19
HAARLEM
Buitenrustlaan 19
Woonhuis 256 M2, 7 kamers
Vraagprijs € 1.595.000,- k.k.

Nu op onze site: Crocussenlaan 21 in Bennebroek! Kijk voor meer even op onze site. ...

1 0

Uw droomhuis bezichtigd tijdens de NVM Open Huizen Dag? Belangrijk om snel te handelen! Bel ons vooral even. Voor overleg: waar doet u goed aan? En voor een plan: dit gaan we bieden, met deze voorwaarden. We denken met u mee. Vind ons kantoor dichtbij u via link in bio! ...

7 1

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op