Amstel 192C

1017 AG, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar.
Terug

Beschrijving

***English translation below*** Uniek wonen met bijzonder uitzicht over de Amstel! In een prachtig Rijksmonument uit de 18e eeuw ligt dit goed onderhouden driekamerappartement (ca. 111 m2) met groot dakterras op het zuiden (ca. 30 m2) en berging in het souterrain. Het complex is voorzien van een lift en is...

Volledige beschrijving

***English translation below***

Uniek wonen met bijzonder uitzicht over de Amstel! In een prachtig Rijksmonument uit de 18e eeuw ligt dit goed onderhouden driekamerappartement (ca. 111 m2) met groot dakterras op het zuiden (ca. 30 m2) en berging in het souterrain. Het complex is voorzien van een lift en is gelegen op eigen grond.

Indeling:
Via de dubbele bordestrap bereikt u de gemeenschappelijke, imposante, centrale hal met toegang tot de lift en het trappenhuis. Het appartement is gelegen op een tussen verdieping en op de bel-etage. De entree is op de tussen verdieping en de indeling is als volgt: bij binnenkomst is er aan de rechterzijde een CV-kast en garderobe in de hal. Deze geeft toegang tot de woonkamer met sfeervol balkenplafond, een zwevende glazen tafel en met een vaste bank aan de voorzijde waar er mooi zicht is op de Blauwbrug en de Amstel. De zijkamer is een ruimte verdeeld over twee lagen, boven de schaakkamer en beneden een werkkamer, die ook dienst doet als logeerkamer. Deze beide lagen hebben veel lichtinval door de grote ramen aan de voorzijde.
In het midden van het appartement is een luxe, nieuwe badkamer met ligbad en regendouche, een luxe wastafelmeubel met twee laden, een opstelplaats voor de wasmachine en droger en een design handdoek radiator. De vloer en de wanden zijn betegeld met zwart natuursteen met kristallen erin.
Aan de achterzijde is een ruime keuken met diverse inbouw apparatuur. De openslaande deuren geven toegang tot het grote dakterras. Het terras is gelegen op het zuiden en heeft van de vroege middag tot de late avond zon! Ook aan de rustige achterzijde, is een slaapkamer met vaste kastenwand. Er is een separaat toilet met fontein. Door het gehele appartement is een mooie eiken parket vloer gelegd.
In het souterrain is een eigen berging met daglicht toetreding, deze is ook bereikbaar via de deur onder de hoofdentree.

Locatie:
Het appartement is gelegen aan de Amstel in stadsdeel Centrum tegenover de Nationale Opera & Ballet. Alle voorzieningen zijn op loopafstand aanwezig zoals supermarkt Marqt, de winkels van de Utrechtsestraat en tal van drink- en eetgelegenheden. De woning is goed bereikbaar met openbaar vervoer, vanaf het Rembrandtplein gaan trams (4, 9, 14) en bussen (755, 757, 759, 761, 763). Het dichtstbijzijnde metrostation is bij het Waterlooplein waar het mogelijk is om op te stappen bij de metro’s 51, 53 en 54. Ook de Noord/Zuidlijn is op enkele minuten bereikbaar. De ringweg A10 is te bereiken via de s116, de omgeving is betaald parkeren en het is mogelijk om in de parkeergarage van de Stopera te staan.

Bijzonderheden:
– Ruim en leuk ingedeeld appartement
– Prachtig uitzicht over de Amstel
– Mooie eikenhouten vloer door het gehele appartement
– Eigen grond en gelegen in het door UNESCO aangewezen werelderfgoedlijst
– Goed functionerende en financieel gezonde VVE, servicekosten € 205,- per maand

***English translation***

Unique living with a special view over the Amstel! This well-maintained three-room apartment (approx. 111 m2) with large south-facing roof terrace (approx. 30 m2) and storage in the souterrain is located in a beautiful 18th-century national monument. The building is equipped with an elevator and is located on private land (no leasehold).

Layout:
Via the double staircase you reach the communal, impressive, central hall with access to the elevator and the stairwell. The apartment is located on an intermediate floor and on the first floor. The entrance is on the intermediate floor and the layout is as follows: entrance hall and with cupboard for boiler and wardrobe. This gives access to the living room with attractive beamed ceiling, a floating glass table and a fixed bench at the front where there is a beautiful view on the Blauwbrug and the Amstel. The side room is a space divided over two layers, above the chess room and below a work room, which also can serve as a guest room. Both layers are very bright due to the large windows at the front.
In the middle of the apartment there is a luxurious, new bathroom with bath and rain shower, a washbasin with two drawers, a space for the washing machine and dryer and a design radiator. The floor and walls are tiled with black natural stone with crystals in it.
At the back you will find the spacious kitchen with various appliances. The patio doors give access to the large roof terrace. The terrace is south facing and has sun from the early afternoon until the late evening! Also situated at the quiet backside is a bedroom with built-in wardrobes. There is a separate toilet with fountain. A beautiful oak parquet floor has been laid throughout the apartment.
In the souterrain there is a private storage room with a window, this storage is also accessible through the extra door under the main entrance.

Location:
The apartment is located on the Amstel in the city center opposite the National Opera & Ballet. All facilities are within walking distance such as supermarket Marqt, the shops of Utrechtsestraat and numerous drinking and dining options. The property is easily accessible by public transport, trams and buses go from Rembrandtplein. The nearest metro station is at Waterlooplein where it is possible to get on the metro. The Noord/Zuid line can also be reached within a few minutes. The A10 ring road can be reached via the s116, the area has paid parking and it is possible park in the parking garage of the Stopera.

Particularities:
– Spacious apartment with nice lay-out
– Beautiful view over the Amstel
– Beautiful oak floor throughout the entire apartment
– Private land (no leasehold) and located in the UNESCO World Heritage List
– Well-functioning and financially healthy VVE, service costs € 205,- per month

Kenmerken

Bijzonderheden
monument, gedeeltelijk gestoffeerd, beschermd stads- of dorpsgezicht
Liggingen
aan water, in centrum, vrij uitzicht, aan vaarwater
Inhoud
319 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
111 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
30 m2
Bouwjaar
1725
Soort
bovenwoning
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
2
Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Mooijekind-Vleut-Isabelle-Band-Makelaar-Amsterdam

Geïnteresseerd? Neem contact op

Isabelle Band

Deel via WhatsApp

Buurtinformatie

5350 Inwoners
2890 Man / 2455 Vrouw

Gemiddelde inkomen

Nog geen informatie beschikbaar

Samenstelling huishoudens (%)
Alleenstaand
63
Zonder kinderen
23"
Met kinderen
14
Leeftijdsopbouw
9
0-14
13
15-24
38
25-44
26
45-64
14
65+
Bron: CBS/Mooijekind Vleut Makelaars