Amstelveenseweg 149II

1075 VZ, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** Mooi! Dit fijne, goed ingedeelde driekamer appartement op de tweede verdieping in de populaire Willemsparkbuurt is nu beschikbaar. Met twee slaapkamers, een strakke keuken en een rustig balkon aan de achterzijde, is dit echt een must-see! Indeling Middels het gezamenlijke trappenhuis kom je op de tweede verdieping...

Volledige beschrijving

**English text below**

Mooi! Dit fijne, goed ingedeelde driekamer appartement op de tweede verdieping in de populaire Willemsparkbuurt is nu beschikbaar. Met twee slaapkamers, een strakke keuken en een rustig balkon aan de achterzijde, is dit echt een must-see!

Indeling
Middels het gezamenlijke trappenhuis kom je op de tweede verdieping bij de woning. De gang biedt toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is ruim en licht. Aan de voorzijde is een Frans balkon en aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar het balkon te vinden. Het balkon kijkt uit op de binnentuinen en is daarom een heerlijk rustige plek. De moderne keuken is aan de achterzijde van de woonkamer gesitueerd en heeft een speelse indeling. Er is een eiland met inbouw vaatwasser, een hoge kastwand met inbouw combi-oven, koelkast en vriezer en nog een vast gedeelte met een inbouw 5-pits gasfornuis en afzuigkap.
Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is een slaapkamer te vinden, waarvan die aan de achterzijde ruim is en toegang heeft tot het balkon. De strakke badkamer heeft een inloop regendouche en wastafelmeubel en er is een separaat toilet met fontein. Naast de voordeur is er tevens nog een bergingskast met aansluiting voor de wasmachine.
De woning is in 2016 geheel gerenoveerd inclusief leidingwerk, isolatie en elektra en in 2019 zijn de ramen aan de voorzijde vervangen voor HR++ glas. Het is zeer goed verzorgd en instapklaar, verhuizen maar!

Omgeving
Het appartement is gelegen in de gewilde Willemsparkbuurt in Amsterdam Zuid, op de hoek van de mooie Lomanstraat en op loopafstand van het Vondelpark. In de directe omgeving zijn tal van leuke winkels, cafés en restaurants te vinden op de Amstelveenseweg, het Hoofddorpplein en de Cornelis Schuytstraat. Ook de culturele uitgaansgelegenheden zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en Het Koninklijk Concertgebouw bevinden zich op een paar minuten fietsen. Er zijn in de omgeving tevens diverse scholen te vinden, waaronder de onlangs geopende British School.
De vele tram- en busverbindingen, waaronder de Schiphollijn stoppen op het nabijgelegen Haarlemmermeerstation en met de auto bent u binnen een paar minuten op de Ringweg A-10 via zowel afslag s107 als s108.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte: ca. 58m2 (NVM meetrapport aanwezig)
– Balkon: ca. 5m2
– Eigen grond
– Energielabel A
– Twee slaapkamers
– In 2016 geheel gerenoveerd (leidingen, isolatie, elektra)
– Actieve kleinschalige VvE, maandelijkse bijdrage € 78,00
– Oplevering in overleg, kan snel

**English text**

Beautiful! This fine, well-arranged three-room apartment on the second floor in the popular Willemsparkbuurt is now available. With two bedrooms, a sleek kitchen and a quiet balcony at the rear, this is a must-see!

Layout
Through the joint staircase you reach the second floor of the house. The hallway provides access to all rooms. The living room is spacious and bright. There is a French balcony at the front and French doors to the balcony at the rear. The balcony overlooks the inner gardens and is therefore a wonderfully quiet place. The modern kitchen is located at the rear of the living room and has a playful layout. There is an island with a built-in dishwasher, a high wall unit with a built-in combi oven, fridge and freezer and a fixed part with a built-in 5-burner gas stove and extractor hood.
Both at the front and at the rear there is a bedroom, of which the one at the rear is spacious and has access to the balcony. The sleek bathroom has a walk-in rain shower and washbasin and there is a separate toilet with fountain. Next to the front door there is also a storage cupboard with connection for the washing machine.
The house was completely renovated in 2016, including piping, insulation and electricity, and in 2019 the windows at the front were replaced with HR++ glass. It is very well cared for and ready to move in, move on!

Surroundings
The apartment is located in the popular Willemsparkbuurt in Amsterdam South, on the corner of the beautiful Lomanstraat and within walking distance of the Vondelpark. In the immediate vicinity are many nice shops, cafes and restaurants on Amstelveenseweg, Hoofddorpplein and Cornelis Schuytstraat. Cultural entertainment venues such as the Rijksmuseum, the Van Gogh Museum and the Royal Concertgebouw are also a few minutes away by bike. There are also several schools in the area, including the recently opened British School.
The many tram and bus connections, including the Schiphol line, stop at the nearby Haarlemmermeer station and you can reach the A-10 ring road within a few minutes by car via both exit s107 and s108.

Particularities
– Living area: approx. 58m2 (NVM measurement report available)
– Balcony: approx. 5m2
– Own ground
– Energy Label A
– Two bedrooms
– Completely renovated in 2016 (pipes, insulation, electricity)
– Active small-scale VvE, monthly contribution € 78.00
– Delivery in consultation, can be done quickly

Kenmerken

Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
174 m3
Woonoppervlakte
58 m2
Bouwjaar
1912
Energieklasse
A
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2016

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij