Asingaborg 75

1082 SE, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

*English text below* In een rustige woonwijk in Amsterdam-Buitenveldert aan een autoluwe straat en aan de voet van de Zuid-as is nu dit lichte driekamerappartement in een kleinschalig appartementencomplex te koop. Perfecte centrale ligging nabij openbaar vervoer en op enkele minuten van het Amsterdamse Bos. Indeling Gezamenlijk trappenhuis, entree naar...

Volledige beschrijving

*English text below*

In een rustige woonwijk in Amsterdam-Buitenveldert aan een autoluwe straat en aan de voet van de Zuid-as is nu dit lichte driekamerappartement in een kleinschalig appartementencomplex te koop. Perfecte centrale ligging nabij openbaar vervoer en op enkele minuten van het Amsterdamse Bos.

Indeling
Gezamenlijk trappenhuis, entree naar de woning op de eerste verdieping, vanuit de ruime hal met twee inbouwkasten kom je in de royale en lichte woonkamer met kamerbrede ramen aan de voorzijde en toegang tot het balkon aan de achterzijde. De keuken aan de achterzijde geeft tevens toegang tot het balkon, zowel aan de voor als aan de achterzijde is een ruime slaapkamer te vinden, een derde slaapkamer is te creëren aan de achterzijde van de woonkamer. De praktische badkamer heeft douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Er is een separaat toilet. Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het oosten en heeft vrij en groen uitzicht. Op de begane grond is er een ruime berging. De woning kan nog naar eigen inzicht worden afgewerkt.

Omgeving:
Het appartement ligt in een aantrekkelijke buurt omgeven door veel groen en water. Zo vind je de rust en het groen op minder dan 5 minuten loopafstand in het Gijsbrecht van Aemstelpark. Het nabij gelegen winkelcentrum Groot Gelderlandplein biedt een divers aanbod van winkels, lunchrooms, restaurants, supermarkt, apotheek, slager, bakker en kapper. Tevens zijn scholen, sportvelden, de Vrije Universiteit en het VU Medisch Centrum nabij. De openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend, je bent snel in het centrum van Amsterdam en in Amstelveen. Reizen met de trein kan via het Station Zuid WTC. Op korte afstand ligt de Ring A-10 die verbinding geeft met diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte: 71 m2 (NVM meetrapport aanwezig)
– Balkon: 6 m2
– Berging: 6 m2
– Voormalige huurwoning van De Key
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing.
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
– Actieve VvE, professioneel beheerd, maandelijkse bijdrage € 108,37
– Erfpacht afgekocht tot 16 mei 2053
– Vaste notaris: Spier & Hazenberg notarissen

*English text*

This bright three-room apartment in a small-scale apartment complex is now for sale in a quiet residential area in Amsterdam-Buitenveldert on a car-free street and at the foot of the Zuidas. Perfect central location near public transport and a few minutes from the Amsterdamse Bos.

Layout
Shared staircase, entrance to the house on the first floor, from the spacious hall with two built-in closets you enter the spacious and bright living room with wall-to-wall windows at the front and access to the balcony at the rear. The kitchen at the rear also gives access to the balcony, there is a spacious bedroom at the front and at the rear, a third bedroom can be created at the rear of the living room. The practical bathroom has a shower, sink and connection for the washing machine. There is a separate toilet. The balcony is located on the east and has unobstructed and green views. On the ground floor there is a large storage room. The house can still be finished at your own discretion.

Surroundings:
The apartment is in an attractive neighborhood surrounded by greenery and water. You will find peace and greenery within a 5-minute walk in the Gijsbrecht van Aemstelpark. The nearby shopping center Groot Gelderlandplein offers a diverse range of shops, lunchrooms, restaurants, supermarket, pharmacy, butcher, bakery and hairdresser. Schools, sports fields, the VU University and the VU Medical Center are also nearby. Public transport facilities are excellent, you are quickly in the center of Amsterdam and Amstelveen. You can travel by train via the Zuid WTC Station. A short distance away is the Ring A-10, which connects to various arterial roads.

Particularities
– Living area: 71 m2 (NVM measurement report available)
– Balcony: 6 m2
– Storage: 6 m2
– Former rental home of De Key
– Anti-speculation clause of 2 years applicable.
– Property is only for sale with the aim: self-habitation (or parents for children)
– Active Owners Association, professionally managed, monthly contribution € 108.37
– Annual ground lease payments surrendered to May 16, 2053
– Permanent notary: Spier & Hazenberg notarissen

Kenmerken

Ligging
In woonwijk
Inhoud
187 m3
Woonoppervlakte
71 m2
Bouwjaar
1965
Energieklasse
D
Soort
Portiekwoning
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
intergas hr
CV ketel bouwjaar
2010

Geïnteresseerd? Neem contact op

Mooijekind-Vleut-Isabelle-Band-Makelaar-Amsterdam

Isabelle Band RM RT

020 - 800 23 83 06 - 12 61 04 90

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij