Bentinckstraat 24I

1051 GL, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** In de populaire Staatsliedenbuurt, op loopafstand van het Westerpark, is dit gezellige tweekamerappartement met terras van ca. 10m2 beschikbaar. Indeling Via de gezamenlijke entree bereik je op de eerste verdieping de woning. Binnenkomst in de hal met directe toegang tot de woonkamer aan de voorzijde. De kamer...

Volledige beschrijving

**English text below**

In de populaire Staatsliedenbuurt, op loopafstand van het Westerpark, is dit gezellige tweekamerappartement met terras van ca. 10m2 beschikbaar.

Indeling
Via de gezamenlijke entree bereik je op de eerste verdieping de woning. Binnenkomst in de hal met directe toegang tot de woonkamer aan de voorzijde. De kamer heeft drie grote raampartijen, wat het heerlijk licht en ruim maakt. Aan de andere kant van de hal de half open keuken in hoekopstelling. Hier is tevens een bergkast met wasmachineaansluiting en CV-ketel en een toilet met fontein.
Aan de achterzijde is de ruime slaapkamer gelegen. Er is meer dan genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en grote kledingkast. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het terras, welke een L-vorm heeft, waardoor je alle ruimte hebt om heerlijk rustig te zitten. De nette badkamer en suite is gelegen in de uitbouw en voorzien van inloop regendouche, wastafelmeubel en handkoekradiator.
Op de zolderverdieping is er een zeer royale bergkamer van ca. 13m2, ideaal als werkkamer en als bergruimte.

Omgeving
Het is heerlijk wonen in de Staatsliedenbuurt. In deze buurt, direct naast het Westerpark vind je een grote diversiteit aan gezellige cafés en leuke restaurants. Denk bijvoorbeeld aan het Westergasterras, de Bakkerswinkel, Café de Gruyter, Café de Pianist of het terras van Café Nassau. Ook Café Restaurant Amsterdam is een echte aanrader en natuurlijk Bella Storia inde straat. Het Westerpark biedt een afwisselend wandel- en sportgebied, en in de zomer natuurlijk een heerlijke plek om op een kleedje te vertoeven.
Op loopafstand liggen allerlei buurtwinkels en ook de Jordaan en het populaire Oud-West liggen op korte afstand.

De bereikbaarheid met het OV en eigen vervoer kan bijna niet beter. Op de Van Hallstraat is er een bus- en tramhalte, en op fiets/-loopafstand ligt Station Sloterdijk met een grote verscheidenheid aan bussen, trams, metro’s en treinen.
Een andere mogelijkheid om de stad vlot in of uit te gaan is het eigen vervoer. Via de nabijgelegen Haarlemmerweg, S103 en de ring A10.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte: ca. 40 m2 (NVM meetrapport aanwezig)
– Balkon: ca. 10 m2
– Royale zolderkamer: ca. 13 m2
– Toplocatie
– Opkoopbescherming vanuit gemeente Amsterdam van toepassing
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 159,95
– Erfpacht afgekocht tot 30-09-2053, daarna is de jaarlijkse canon eeuwigdurend vastgeklikt
– Oplevering in overleg

**English text**

In the popular Staatsliedenbuurt, within walking distance of the Westerpark, this cozy two-room apartment with terrace of approx. 10m2 is now available.

Layout
You reach the apartment on the first floor via the joint entrance. Entry into the hall with direct access to the living room at the front. The room has three large windows, which makes it wonderfully light and spacious. On the other side of the hall is the semi-open kitchen in a corner. Here is also a storage cupboard with washing machine connection and central heating boiler and a toilet with fountain.
The spacious bedroom is located at the rear. There is more than enough space for a double bed and large wardrobe. From the bedroom there is access to the terrace, which has an L-shape, giving you plenty of space to sit comfortably. The neat bathroom en suite is located in the extension and equipped with a walk-in rain shower, washbasin and hand-held radiator.
On the attic floor there is a very spacious storage room of approx. 13m2, ideal as an office and storage space.

Surroundings
It is wonderful to live in the Staatsliedenbuurt. In this neighbourhood, right next to the Westerpark, you will find a wide variety of cozy cafes and nice restaurants. Think for example of the Westergasterras, the Bakkerswinkel, Café de Gruyter, Café de Pianist or the terrace of Café Nassau. Café Restaurant Amsterdam is also highly recommended and of course Bella Storia in the street. The Westerpark offers a varied walking and sports area, and in the summer of course a wonderful place to relax on a rug.
All kinds of local shops are within walking distance and the Jordaan and the popular Oud-West are also a short distance away.

The accessibility by public transport and private transport could hardly be better. There is a bus and tram stop on Van Hallstraat, and Sloterdijk Station is within cycling/walking distance with a wide variety of buses, trams, metros and trains.
Another option to get in or out of the city smoothly is your own transport. Via the nearby Haarlemmerweg, S103 and the A10 ring road.

Particularities
– Living area: approx. 40 m2 (NVM measurement report available)
– Balcony: approx. 10 m2
– Spacious attic room: approx. 13 m2
– Prime location
– Purchase protection from the municipality of Amsterdam applies
– Active VvE, monthly contribution € 159.95
– Leasehold surrendered until 30-09-2053, after that the annual canon is clicked perpetual
– Delivery in consultation

Kenmerken

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
92 m3
Woonoppervlakte
40 m2
Bouwjaar
1899
Energieklasse
D
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2009

Geïnteresseerd? Neem contact op

Mooijekind-Vleut-Isabelle-Band-Makelaar-Amsterdam

Isabelle Band RM RT

020 - 800 23 83 06 - 12 61 04 90

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij