Buiten Oranjestraat 29

1013 HX, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar.
Terug

Beschrijving

***English text below*** Dit fijne hoekappartement ligt op een toplocatie in de Haarlemmerbuurt. Het heeft een woonoppervlakte van ca. 60m2, is gelegen op de tweede woonverdieping, heeft twee slaapkamers en een berging in de onderbouw. Het is per direct beschikbaar. Omgeving: Je woont hier in een bruisend deel van de...

Volledige beschrijving

***English text below***

Dit fijne hoekappartement ligt op een toplocatie in de Haarlemmerbuurt. Het heeft een woonoppervlakte van ca. 60m2, is gelegen op de tweede woonverdieping, heeft twee slaapkamers en een berging in de onderbouw. Het is per direct beschikbaar.

Omgeving:
Je woont hier in een bruisend deel van de Haarlemmerbuurt; in een zijstraat van de gezellige Haarlemmerdijk. Alle denkbare voorzieningen zijn nabij; winkels voor je dagelijkse boodschappen maar ook vele trendy winkeltjes, restaurants en leuke cafés. Je koffie haal je bijvoorbeeld bij de Coffeecompany gelijk op de hoek. Elke zaterdag en maandag zijn er gezellige markten op de Noordermarkt en op de aangrenzende Westerstraat en Lindengracht. Tevens is het appartement dichtbij het prachtige en populaire Westerpark, cultuur op het Westergasterrein met festivals en de vele cafés, restaurantjes en terrassen. Het Centraal Station bereik je in 5 fietsminuten.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Via het trappenhuis bereik je de entree van de woning op de tweede verdieping. Entree, hal, toilet met fontein. De woonkamer met open keuken is zeer licht door de hoekligging en de vele raampartijen met onder andere uitzicht op de gezellige Haarlemmerdijk. Er zijn twee slaapkamers welke via de hal maar ook via de woonkamer te bereiken zijn door middel van schuifdeuren. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Door het gehele appartement ligt een nette parketvloer. In de onderbouw is een eigen berging.

Bijzonderheden:
– Per direct beschikbaar
– Woonoppervlakte ca. 60 m2, berging ca. 4 m2
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
– Voormalige huurwoning van De Key
– Woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
– Antispeculatiebeding van 2 jaar van toepassing
– Erfpachtgrond, canon is afgekocht tot en met 30-04-2045
– Actieve en professioneel beheerde VvE
– Maandelijkse bijdrage VvE € 105,55
– Vaste notaris: Spier & Hazenberg notarissen

Bel ons voor het maken van een afspraak en wij zien je graag op de Buiten Oranjestraat 29!

***English text***

This nice corner apartment is in a prime location in the Haarlemmerbuurt. It has a living area of approximately 60m2, is located on the second floor and has two bedrooms and a storage room in the basement. It is available immediately.

Surroundings:
You live here in a vibrant part of the Haarlemmerbuurt; in a side street of the cozy Haarlemmerdijk. All conceivable facilities are nearby; shops for your daily shopping but also many trendy shops, restaurants and nice cafes. For example, you get coffee at the Coffeecompany right on the corner. Every Saturday and Monday there are markets on the Noordermarkt and on the adjacent Westerstraat and Lindengracht. The apartment is also close to the beautiful and popular Westerpark, culture on the Westergasterrein with festivals and many cafés, restaurants and terraces. You can reach Central Station in 5 minutes by bike.

Layout:
Common entrance on the ground floor. Through the staircase you reach the entrance of the apartment on the second floor. Entrance hall, toilet with fountain. The living room with open kitchen is situated at the corner so there is a lot of light due to the many windows with, among others, view over the cosy Haarlemmerdijk. There are two bedrooms, accessible through the hall and via the living room by sliding doors. The bathroom is equipped with a shower, washbasin and connection for the washing machine. Through the entire apartment is a neat parket floor. There is a private storage room in the basement.

Particularities:
– Available immediately
– Living space approx. 60 m2, storage approx 4 m2 (according to NVM measurement instruction)
– Fully equipped with double glazing
– Former rental home of De Key
– Property is only for sale for self-occupancy (or parents for children)
– Anti-speculation clause of 2 years applies
– Leasehold land, canon has been bought up to 30-04-2045
– Active and professionally managed VvE (Association of Owners)
– Monthly contribution VvE € 105,55
– Notary: Spier & Hazenberg notarissen

Call us to make an appointment and we would love to see you at Buiten Oranjestraat 29!

Kenmerken

Liggingen
in centrum
Inhoud
150 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
60 m2
Bouwjaar
1993
Energieklasse
B
Soort
bovenwoning
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Mooijekind-Vleut-Arnold-Zuidema-Makelaar-Amsterdam

Geïnteresseerd? Neem contact op

Arnold Zuidema

020 - 800 23 83 06 - 53 67 24 84 Mail Arnold Zuidema
Deel via WhatsApp

Buurtinformatie

9305 Inwoners
4650 Man / 4655 Vrouw

Gemiddelde inkomen

Nog geen informatie beschikbaar

Samenstelling huishoudens (%)
Alleenstaand
60
Zonder kinderen
22"
Met kinderen
17
Leeftijdsopbouw
11
0-14
9
15-24
33
25-44
31
45-64
16
65+
Bron: CBS/Mooijekind Vleut Makelaars