Buitenveldertselaan 35

1082 VA, AMSTERDAM

Vraagprijs € 345.000,- k.k. o.v.b.
verkocht

Terug

Beschrijving

*** English version below*** Ruim en licht vierkamer appartement met balkon gelegen op een centrale locatie aan de voet van de Zuid-as in een verzorgd en kleinschalig apartementencomplex in Amsterdam-Buitenveldert. Indeling: Via de gemeenschappelijke entree heeft u toegang tot het trappenhuis en de lift. Het appartement is gelegen op de...

Volledige beschrijving

*** English version below***

Ruim en licht vierkamer appartement met balkon gelegen op een centrale locatie aan de voet van de Zuid-as in een verzorgd en kleinschalig apartementencomplex in Amsterdam-Buitenveldert.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree heeft u toegang tot het trappenhuis en de lift. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Entree, gang met meterkast, ruime woonkamer met toegang tot het balkon gelegen op het oosten. Aan de achterzijde mooi uitzicht over de groene binnenterreinen. De keuken is gelegen aan de voorzijde en bestaat uit een net wit keukenblok zonder apparatuur. Er zijn twee slaapkamers aan de achterzijde, beiden met toegang tot het balkon en er is een ruime derde slaapkamer met inbouwkast gelegen aan de voorzijde. De badkamer is eenvoudig en voorzien van douche en wastafel. Er is een apart toilet en een aparte kast met opstelling van de c.v.-ketel. Op de begane grond is een eigen berging van ca. 8 m2.

Omgeving:
Het appartement ligt in een aantrekkelijke buurt omgeven door veel groen en water. Zo vind je de rust en het groen op minder dan 5 minuten loopafstand in het Gijsbrecht van Aemstelpark. Het nabij gelegen winkelcentrum Groot Gelderlandplein biedt een divers aanbod van winkels, lunchrooms, restaurants, supermarkt, apotheek, slager, bakker en kapper. Tevens zijn scholen, sportvelden, de Vrije Universiteit en het VU Medisch Centrum nabij. De openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend, je bent snel in het centrum van Amsterdam en in Amstelveen. Reizen met de trein kan via het Station Zuid WTC. Op korte afstand ligt de Ring A-10 die verbinding geeft met diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden:
– Per direct beschikbaar
– Woonoppervlakte ca. 79 m2 (volgens NVM meetinstructie)
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
– Ruim balkon
– Voormalige huurwoning van De Key
– Woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning
– Antispeculatiebeding van 2 jaar van toepassing
– Verkoper heeft de woning nooit zelf feitelijk bewoond
– Gelegen op gemeentelijke erfpacht grond, canon is afgekocht t/m 15 november 2061
– Actieve VvE, professioneel beheerd
– Maandelijkse bijdrage VvE € 231,90
– Vaste projectnotaris: Spier & Hazenberg notarissen

Bel snel voor het maken van een afspraak en wij zien je graag op de Buitenveldertselaan!

———–
Spacious and bright four-room apartment with balcony located in a central location nearby the Zuidas in a well-kept apartment complex in Amsterdam-Buitenveldert.

Layout:
Through the common entrance you have access to the stairwell and the elevator. The apartment is located on the first floor. Entrance, hallway with meter cupboard, spacious living room with access to the balcony facing east. At the back side there is a beautiful view over the green garden. The kitchen is located at the front and consists of a white kitchen unit without appliances. There are two bedrooms at the backside, both with access to the balcony and there is a spacious third bedroom with fitted wardrobe located at the front. The bathroom is basic and has a shower and sink. There is a separate toilet and a separate cupboard with arrangement of the central heating boiler. On the ground floor there is a private storage room of approx. 8 m2.

Surroundings:
The apartment is located in an attractive neighborhood surrounded by greenery and water. You will find peace and greenery in less than 5 minutes walking distance in the Gijsbrecht van Aemstelpark. The nearby Groot Gelderlandplein shopping center offers a diverse range of shops, lunchrooms, restaurants, supermarket, pharmacy, butcher, bakery and hairdresser. Schools, sports fields, the Free University and the VU Medical Center are also nearby. The public transport facilities are excellent, you are quickly in the center of Amsterdam and in Amstelveen. Traveling by train is possible via the Zuid WTC Station. At a short distance is the Ring A-10 which gives connection to various roads.

Particularities:
– Available immediately
– Living area approx. 79 m2 (according to NVM measurement instruction)
– Fully equipped with double glazing
– Spacious balcony
– Former rental of housing corporation De Key
– Property can only be purchased for self-occupancy
– 2-year anti-speculation clause applicable
– The seller has never actually occupied the apartment themselves
– Located on municipal leasehold land, canon has been bought off until November 15, 2061
– Active VvE
– VvE monthly contribution € 231.90
– Permanent project notary: Spier & Hazenberg notaries

Call quickly to make an appointment and we look forward to seeing you at Buitenveldertselaan!

Kenmerken

Bijzonderheden
kluswoning
Liggingen
aan drukke weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Inhoud
205 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
79 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
6 m2
Bouwjaar
1963
Energieklasse
C
Soort
bovenwoning
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Mooijekind-Vleut-Isabelle-Band-Makelaar-Amsterdam

Geïnteresseerd? Neem contact op

Isabelle Band

Deel via WhatsApp

Buurtinformatie

13365 Inwoners
6245 Man / 7120 Vrouw

Gemiddelde inkomen

Nog geen informatie beschikbaar

Samenstelling huishoudens (%)
Alleenstaand
58
Zonder kinderen
22"
Met kinderen
20
Leeftijdsopbouw
12
0-14
10
15-24
33
25-44
21
45-64
24
65+