Entrepothof 95

1019 DL, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** Dit 3-kamerappartement van ca. 78 m2 is gelegen op de begane grond en een heeft een balkon op het zuidoosten. De woning bevindt zich op het Cruquiuseiland, gelegen in het populaire Oostelijk Havengebied in Amsterdam-Oost. Nabij diverse voorzieningen en op zo’n 10 minuten fietsafstand van het (hartje)...

Volledige beschrijving

**English text below**
Dit 3-kamerappartement van ca. 78 m2 is gelegen op de begane grond en een heeft een balkon op het zuidoosten. De woning bevindt zich op het Cruquiuseiland, gelegen in het populaire Oostelijk Havengebied in Amsterdam-Oost. Nabij diverse voorzieningen en op zo’n 10 minuten fietsafstand van het (hartje) centrum.

Indeling
Via de eigen entree kom je binnen in de ruime hal met toegang naar alle vertrekken. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime woonkamer met half open keuken. Deze ruimte is zeer licht en biedt toegang tot het zonnige terras met vrij uitzicht. Aan de voorzijde bevinden zich de twee ruime slaapkamers met tevens veel licht en vrij uitzicht. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Er is een separaat toilet met fontein en een beringskast met CV-ketel. In de onderbouw van het complex bevindt zich tevens een eigen berging.
De woning dient nog naar eigen inzicht te worden afgewerkt en tevens moet de vloer nog zelf gelegd worden.

Omgeving
Het Entrpothof ligt op het Cruquiuseiland in het Oostelijk Havengebied. Op het eiland zelf zijn verschillende horeca gelegenheden te vinden en een sportschool. Voor supermarkten en winkels hoef je niet ver, binnen enkele minuten fietsen vindt je deze op de Oostelijke Handelskade. En zo is eigenlijk alles heel snel bereikt op de fiets. Artis, het Waterlooplein en het Oosterpark zijn allemaal op 10 minuten fiets afstand en ook het Centraal station is met een kwartier bereikt. Een toplocatie dus.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte: ca.78 m2 (volgens NVM meetinstructie)
– Terras: ca. 10 m2
– Voormalige huurwoning van De Key
– Woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
– Erfpacht afgekocht tot 1 juni 2041.
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 128,69
– Oplevering: kan snel
– Vaste projectnotaris: Spier en Hazenberg Notarissen

**English text**
This 3-room apartment of approx. 78 m2 is located on the ground floor and has a balcony on the southeast. The house is located on Cruquius Island, located in the popular Eastern Docklands in Amsterdam East. Close to various amenities and about 10 minutes cycling distance from the (heart) center.

Layout
Through the private entrance you enter the spacious hall with access to all rooms. At the rear is the spacious living room with semi-open kitchen. This space is very light and offers access to the sunny terrace with unobstructed views. At the front are the two spacious bedrooms with lots of light and unobstructed views. The bathroom has a shower, sink and connection for the washing machine. There is a separate toilet with a washbasin and a storage cupboard with central heating boiler. There is also a private storage room in the basement of the complex.
The house still needs to be finished at your own discretion and the floor must also be laid yourself.

Surroundings
The Entrpothof is located on Cruquius Island in the Eastern Docklands. There are various catering establishments and a gym on the island itself. You don’t have to go far for supermarkets and shops, you can find them on the Oostelijke Handelskade within a few minutes by bike. And so everything is actually reached very quickly by bicycle. Artis, Waterlooplein and Oosterpark are all a 10-minute bike ride away and Central Station is also 15 minutes away. A prime location.

Particularities
– Living area: approx. 78 m2 (according to NVM measurement instruction)
– Terrace: approx. 10 m2
– De Key’s former rental home
– Property is only for sale for self-occupation (or parents for children)
– Anti-speculation clause of 2 years applicable
– Annual lease payments surrendered until June 1, 2041.
– Active VvE, monthly contribution € 128.69
– Delivery: can be done quickly
– Permanent project notary: Spier en Hazenberg Notaries

Kenmerken

Ligging
Aan drukke weg
Inhoud
193 m3
Woonoppervlakte
78 m2
Bouwjaar
1991
Energieklasse
C
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2006

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij