Prinseneiland 273

1013 LP, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** In het historische centrum van Amsterdam op de grens met de Jordaan bieden wij dit 2 kamer appartement van ca. 64m2 op eigen grond aan. Het appartement is gelegen op het idyllische Prinseneiland, welke bijna ‘een ansichtkaart’ te noemen is met zijn prachtige panden en bruggen. Door...

Volledige beschrijving

**English text below**
In het historische centrum van Amsterdam op de grens met de Jordaan bieden wij dit 2 kamer appartement van ca. 64m2 op eigen grond aan. Het appartement is gelegen op het idyllische Prinseneiland, welke bijna ‘een ansichtkaart’ te noemen is met zijn prachtige panden en bruggen. Door bewoners ook wel ‘een dorp in de stad’ genoemd, vanwege de mogelijkheid om rustig en veilig te wonen, maar wel in het centrum van Amsterdam. Het Prinseneiland is onderdeel van de overige Westelijke eilanden en omringd door het rustieke vaarwater van het Westerdok. Op loopafstand zijn de gezellige winkels van de Haarlemmerstraat te vinden.

Indeling
Ingang via de gemeenschappelijke entree op de begane grond. Hier bevindt zich een royale ruimte met de brievenbussen, het bellentableau en de toegang tot de aparte berging. Vanuit de ruimte van de bergingen is ook de gemeenschappelijke tuin te bereiken.
Via de lift of de trap gaat u naar de tweede verdieping waar de entree van de woning zich bevindt. U komt binnen in de (middengedeelte) hal van het appartement. Aan de voorzijde is de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft een karakteristieke uitstraling door het originele balkenplafond. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de hal is een separaat toilet en twee inbouwkasten waar onder andere de cv ketel en de wasmachine aansluiting in zijn verwerkt. De badkamer is voorzien van en ligbad, douche en wastafel. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de ruime slaapkamer. Door het gehele appartement ligt een mooie eiken houten vloer.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte: ca.66 m2 (NVM meetrapport aanwezig) externe bergruimte 3m2
– Eigen grond
– Rijksmonument
– Toplocatie
– Origineel balkenplafond
– Lift aanwezig
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 159,–
– Oplevering: in overleg

**English text**
In the historic center of Amsterdam, on the border with the Jordaan, we offer this 2 room apartment of approx. 64m2 on private land. The apartment is located on the idyllic Prinseneiland, which can almost be called ‘a postcard’ with its beautiful buildings and bridges. Also called ‘a village in the city’ by residents, because of the possibility to live quietly and safely, but in the center of Amsterdam. Prinseneiland is part of the other Western islands and surrounded by the rustic waterways of the Westerdok. The cozy shops of the Haarlemmerstraat are within walking distance.

Layout
Entrance through the communal entrance on the ground floor. Here is a spacious room with the mailboxes, the doorbells and access to the separate storage room. The communal garden can also be reached from the storage room.
Via the elevator or the stairs you go to the second floor where the entrance of the house is located. You enter the (middle part) hall of the apartment. At the front is the spacious living room with open kitchen. The living room has a characteristic appearance due to the original beamed ceiling. The kitchen is equipped with various built-in appliances. In the hall is a separate toilet and two built-in wardrobes where, among other things, the central heating boiler and the washing machine connection are incorporated. The bathroom has a bath, shower and sink. The spacious bedroom is located at the rear of the apartment. The entire apartment has a beautiful oak wooden floor.

Particularities
– Living area: approx. 66 m2 (NVM measurement report available), external storage space 3m2
– Own ground
– National monument
– Prime location
– Original beamed ceiling
– Elevator present
– Active VvE, monthly contribution € 159, –
– Delivery in consultation

Kenmerken

Bijzonderheden
Monumentaal pand
Ligging
In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
141 m3
Woonoppervlakte
66 m2
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Vailiant
CV ketel bouwjaar
2010

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij