Prinsengracht 649B

1016 HV, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** Wat een uitzicht! Dit charmante tweekamerappartement op de tweede verdieping heeft zeer veel potentie. Met weids uitzicht op de gracht, een ruime slaapkamer, een royale berging in de onderbouw en gelegen op eigen grond! Er is een gemeenschappelijk dakterras. Pak deze kans op een toplocatie! Indeling In...

Volledige beschrijving

**English text below**

Wat een uitzicht! Dit charmante tweekamerappartement op de tweede verdieping heeft zeer veel potentie. Met weids uitzicht op de gracht, een ruime slaapkamer, een royale berging in de onderbouw en gelegen op eigen grond! Er is een gemeenschappelijk dakterras. Pak deze kans op een toplocatie!

Indeling
In de gemeenschappelijke entree het bellentableau, de lift en het trappenhuis. Op de tweede verdieping bevindt zich de woning. Binnenkomst in de hal met ruimte voor garderobe en een bergingskast met CV-ketel. De ruime woonkamer heeft twee grote ramen met prachtig uitzicht op de gracht. De keuken behoeft modernisatie, deze ligt in de L-vorm van de woonkamer en biedt veel ruimte. De slaapkamer heeft een inbouwkast en geeft toegang tot het balkon.
De badkamer grenst aan de hal en ook deze is nog in oude stijl. De badkamer is voorzien van een bad, wastafel, toilet en de wasmachine aansluiting.
In de onderbouw is er nog een royale berging met meer dan genoeg ruimte voor fietsen en opslag.

Omgeving
Het appartement bevindt zich op één van de meest gewilde plekken in Amsterdam en één van de mooiste stukken en zonnige zijde van de Prinsengracht. Aan de rand van de Jordaan met de vele gezellige cafés en leuke restaurants en terrassen. Iedere zaterdag is er markt op de Lindengracht en de Noordermarkt (biologisch). Voor de dagelijkse boodschappen is de Albert Heijn of de Marqt om de hoek. De hippe winkels van de Rozengracht, Elandsgracht, Haarlemmerdijk en de Negen Straatjes liggen nabij. Muziek- en sportliefhebbers zijn zo in het populaire Vondelpark voor de heerlijk ontspanning. Cultuur is te vinden in het Rijksmuseum, Van Gogh museum en de Stadsschouwburg. Op de fiets ben je in nog geen 10 minuten op Centraal Station, openbaar vervoersverbindingen zijn uitstekend en de uitvalswegen richting A10 zijn eenvoudig te bereiken. Kortom; een top locatie!

Bijzonderheden
-Eigen grond
-Woonoppervlakte: ca. 54m2 (NVM meetrapport aanwezig)
-Toplocatie
-Gemeenschappelijk dakterras
-Ruime berging in de onderbouw
-Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 132,33
-Oplevering in overleg

**English text**

What a view! This charming two-room apartment on the second floor has a lot of potential. With a panoramic view of the canal, a spacious bedroom, a spacious storage room in the basement and located on private land! There is a communal roof terrace. Grab this opportunity at a prime location!

Layout
In the communal entrance the doorbells, the elevator and the stairwell. The house is located on the second floor. Entry into the hall with space for wardrobe and a storage cupboard with central heating boiler. The spacious living room has two large windows with a beautiful view of the canal. The kitchen needs modernization, it is located in the L-shape of the living room and offers a lot of space. The bedroom has a fitted wardrobe and gives access to the balcony.
The bathroom is adjacent to the hall and it is also still in the old style. The bathroom has a bath, sink, toilet and washing machine connection.
In the basement there is a spacious storage room with more than enough space for bicycles and storage.

Environment
The apartment is located in one of the most desirable places in Amsterdam and one of the most beautiful parts and sunny side of the Prinsengracht. On the edge of the Jordaan with its many cozy cafes and nice restaurants and terraces. Every Saturday there is a market on the Lindengracht and the Noordermarkt (organic). For daily shopping, the Albert Heijn or the Marqt is just around the corner. The trendy shops of the Rozengracht, Elandsgracht, Haarlemmerdijk and the Nine Streets are nearby. Music and sports enthusiasts can easily relax in the popular Vondelpark. Culture can be found in the Rijksmuseum, Van Gogh museum and the Stadsschouwburg. You can reach Central Station in less than 10 minutes by bike, public transport connections are excellent and the roads to the A10 are easy to reach. In short; a top location!

Particularities
-Own ground
-Living area: approx. 54m2 (NVM measurement report available)
-Top location
-Communal roof terrace
-Spacious storage in the basement
-Active VvE, monthly contribution € 132.33
-Delivery in consultation

Kenmerken

Bijzonderheden
Beschermd stads of dorpsgezicht
Ligging
Aan water, In centrum, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
Inhoud
139 m3
Woonoppervlakte
54 m2
Bouwjaar
1981
Energieklasse
B
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Vaillant
CV ketel bouwjaar
2013

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij