Sassenheimstraat 19H

1059 BA, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** Mis het niet! Dit charmante en sfeervolle tweekamer appartement met heerlijke tuin op het zuidwesten is gelegen op eigen grond in een rustige straat in de Hoofddorppleinbuurt. De woning heeft prachtige hoge plafonds en is onder andere voorzien van een nieuwe keuken (2018) en een nieuw tuinhuis...

Volledige beschrijving

**English text below**
Mis het niet! Dit charmante en sfeervolle tweekamer appartement met heerlijke tuin op het zuidwesten is gelegen op eigen grond in een rustige straat in de Hoofddorppleinbuurt. De woning heeft prachtige hoge plafonds en is onder andere voorzien van een nieuwe keuken (2018) en een nieuw tuinhuis (2018).

Indeling
Middels de eigen entree kom je de ruime, lichte hal en gang binnen met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd. Aan de achterzijde is de gezellige woonkeuken te vinden met openslaande deuren naar de heerlijk tuin op het zuidwesten. De nieuwe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals fornuis, oven, koelkast en vriezer. De tuin is een oase van rust en dankzij de begroeiing is het goed beschut en kun je toch heerlijk genieten van de zon. Tevens is hier een groot tuinhuis aanwezig voorzien van elektra, dak- en vloerisolatie. Het tuinhuis is ook prima te gebruiken als werkruimte of hobbyruimte!
De slaapkamer met inbouwkast bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft tevens openslaande deuren naar de tuin. De strakke, moderne badkamer is voorzien van ligbad met douche, wastafel en vloerverwarming. Ook is hier ingebouwde bergruimte te vinden. Er is een separaat toilet en een aparte bergkast met aansluiting voor de wasmachine. De woning is goed verzorgd en er ligt een mooie houten vloer.

Omgeving
In de Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid is het heerlijk wonen. In de omgeving zijn leuke speciaalzaken te vinden zoals een wijnhandel, kaasboer, groenteboer, bakker en slager. Er zijn diverse supermarkten in de nabijheid. In de directe omgeving is tevens veel keuze als het gaat om horeca, zoals: Gent aan de Schinkel, Stadscafé van Mechelen, Drovers Dog, en Lokaal van de Stad. Voor sport en ontspanning kun je terecht in het Vondelpark en het Rembrandtpark, beide op korte wandelafstand en ook Het Amsterdamse Bos ligt op slechts een kwartiertje fietsen.
De bereikbaarheid is zeer goed. Binnen enkele minuten ben je op de Ring A10 en er zijn diverse tram- en bushaltes op de Aalsmeerweg en het Hoofddorpplein. Ook is metrohalte Henk Sneevlietweg met slechts 3 minuten fietsen bereikt. Culturele hotspots zoals het Museumplein zijn met slechts 10 minuten fietsen bereikt.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte: 58 ca. m2 (NVM meetrapport aanwezig)
– Tuin: ca. 48 m2
– Bouwjaar 1929
– Eigen grond
– Ruime tuin op Zuidwesten met tuinhuis (2018)
– Rustige buurt
– Keuken uit 2018
– Actieve VvE, professioneel beheerd, maandelijkse bijdrage € 125,-
– Oplevering: in overleg, kan voor 1 april 2021

**English text**
Do not miss it! This charming and attractive two-room apartment with a lovely garden on the southwest is located on its own land in a quiet street in the Hoofddorppleinbuurt. The house has beautiful high ceilings and includes a new kitchen (2018) and a new garden house (2018).

Layout
Through the private entrance you enter the spacious, bright hall and corridor with access to all rooms. The living room is located at the front of the house. At the rear is the cozy kitchen with French doors to the lovely garden on the southwest. The new kitchen is equipped with various built-in appliances such as a stove, oven, refrigerator and freezer. The garden is an oasis of peace and thanks to the vegetation it is well sheltered and you can still enjoy the sun. There is also a large garden house with electricity, roof and floor insulation. The garden house can also be used as a workspace or hobby room!
The bedroom with built-in wardrobe is located at the rear of the house and also has patio doors to the garden. The sleek, modern bathroom has a bath with shower, sink and underfloor heating. Built-in storage space can also be found here. There is a separate toilet and a separate storage cupboard with connection for the washing machine. The house is well maintained and has a beautiful wooden floor.

Surroundings
It is wonderful to live in the Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam South. In the area you will find nice specialty shops such as a wine shop, cheese farmer, greengrocer, bakery and butcher. There are several supermarkets in the vicinity. In the immediate vicinity there is also a lot of choice when it comes to catering, such as: Ghent aan de Schinkel, Stadscafé van Mechelen, Drovers Dog, and Lokaal van de Stad. For sports and relaxation you can go to the Vondelpark and the Rembrandtpark, both a short walk away and Het Amsterdamse Bos is just 15 minutes by bike.
The accessibility is very good. Within a few minutes you are on the Ring A10 and there are various tram and bus stops on the Aalsmeerweg and Hoofddorpplein. The Henk Sneevlietweg metro stop is also only a 3-minute bike ride away. Cultural hotspots such as the Museumplein are only a 10-minute bike ride away.

Particularities
– Living area: 58 approx. M2 (NVM measurement report available)
– Garden: approx. 48 m2
– Year of construction 1929
– Own ground
– Spacious garden on Southwest with garden house (2018)
– Quiet neighborhood
– Kitchen from 2018
– Active VvE, professionally managed, monthly contribution € 125, –
– Delivery: in consultation, can be done before April 1, 2021

Kenmerken

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
169 m3
Woonoppervlakte
58 m2
Bouwjaar
1929
Energieklasse
D
Soort
Benedenwoning
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Tuin

Tuintypen
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Nee
Oppervlakte
48 m2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Remeha Avanta
CV ketel bouwjaar
2007

Geïnteresseerd? Neem contact op

Mooijekind-Vleut-Isabelle-Band-Makelaar-Amsterdam

Isabelle Band RM RT

020 - 800 23 83 06 - 12 61 04 90

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij