Spitsbergenstraat 15

1013 CL, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** Ruime woning in de Spaarndammerbuurt! Een ruime woning met 3 slaapkamers, 2 balkons en een aparte berging in een gezellige straat in de Spaarndammerbuurt. Om de hoek van alle voorzieningen en en per direct beschikbaar! Indeling Gezamelijk trappenhuis, entree op de derde verdieping. Binnenkomst in de hal...

Volledige beschrijving

**English text below**

Ruime woning in de Spaarndammerbuurt!
Een ruime woning met 3 slaapkamers, 2 balkons en een aparte berging in een gezellige straat in de Spaarndammerbuurt. Om de hoek van alle voorzieningen en en per direct beschikbaar!

Indeling
Gezamelijk trappenhuis, entree op de derde verdieping.
Binnenkomst in de hal die door loopt tot aan de andere zijde van het appartement. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar.
Aan de voorzijde de ruime woonkamer met balkon op het westen en een slaapkamer. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee slaapkamers, allen zijn van goed formaat.
De keuken bevindt zich ook aan de achterzijde, deze is groot en heeft toegang tot het tweede balkon op het oosten. In de keuken een tweetal kasten waarvan een met de nieuwe Remeha CV en de ander een inbouw bergkast.
Aan het einde van de gang zit nog een grote inbouwkast. In het midden van de woning het separaat toilet en de badkamer welke is voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting.
In de onderbouw is er nog een ruime berging met voldoende ruimte voor fietsen en opslag.

De woning is nog naar eigen inzicht af te werken, de vloer dient nog zelf te worden gelegd en de keuken behoeft modernisatie.

Omgeving
De Spitsbergenstraat ligt op een zeer gunstige locatie in stadsdeel west. Op loopafstand van onder andere de Spaarndammerstraat met al zijn leuke restaurants, cafeetjes en winkels, de Houthavens en het Westerpark. Alle gemakken zijn binnen handbereik. Daarnaast sta je binnen 10 minuten fietsen midden in de Jordaan en op de Dam. Ook het Centraal station is met de fiets zo bereikt en met enkele bushaltes op loopafstand, kun je overal komen.

Bijzonderheden
– Per direct beschikbaar
– Woonoppervlakte: ca. 88 m2 (NVM meetrapport aanwezig)
– Balkons: ca. 10 m2
– Voormalige huurwoning van De Key
– Project notaris, Spier en Hazenberg notarissen
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing.
– Uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage €130,23
– Erfpacht afgekocht tot en met 30-04-2035, er is geen aanvraag gedaan voor eeuwigdurende afkoop onder gunstige voorwaarden

**English text**

Spacious home in the Spaarndammerbuurt!
A spacious house with 3 bedrooms, 2 balconies and a separate storage room in a cozy street in the Spaarndammerbuurt. Around the corner from all amenities and available immediately!

Layout
Shared staircase, entrance on the third floor.
Entry into the hall that continues to the other side of the apartment. All rooms are accessible from the hall.
At the front the spacious living room with west-facing balcony and a bedroom. At the rear are two more bedrooms, all of which are of good size.
The kitchen is also located at the rear, it is large and has access to the second east-facing balcony. In the kitchen two cupboards, one with the new Remeha CV and the other a built-in storage cupboard.
At the end of the hallway is a large built-in wardrobe. In the middle of the house the separate toilet and bathroom which is equipped with shower, sink and washing machine connection.
In the basement there is a large storage room with enough space for bicycles and storage.

The house can still be finished at your own discretion, the floor still needs to be laid and the kitchen needs modernization.

Surroundings
The Spitsbergenstraat is located in a very convenient location in the West district. Within walking distance of the Spaarndammerstraat with all its nice restaurants, cafes and shops, the Houthavens and the Westerpark. All conveniences are within reach. In addition, you are in the middle of the Jordaan and Dam Square within 10 minutes by bike. The Central Station is also easily reached by bike and with a few bus stops within walking distance, you can get everywhere.

Particularities
– Available immediately
– Living area: approx. 88 m2 (NVM measurement report available)
– Balconies: approx. 10 m2
– Former rental home of De Key
– Project notary, Spier and Hazenberg notaries
– Anti-speculation clause of 2 years applies.
– Exclusively for sale for self-occupancy (or parents for children)
– Active VvE, monthly contribution €130.23
– Leasehold surrendered up to and including 30-04-2035, no application has been made for perpetual surrender under favorable conditions

Kenmerken

Ligging
In woonwijk
Inhoud
219 m3
Woonoppervlakte
88 m2
Bouwjaar
1984
Energieklasse
C
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Remeha
CV ketel bouwjaar
2021

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij