Surinameplein 4-1

1058 GP, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

*** English version below*** Dit sfeervolle en lichte vierkamerappartement is een echte must-see! Gelegen op de eerste verdieping aan het bekende Surinameplein in de Baarsjes in een prachtig pand met een balkon aan de voor- én achterzijde. Goed geïsoleerd en met mooie karakteristieke details zoals de ensuite deuren in de...

Volledige beschrijving

*** English version below***

Dit sfeervolle en lichte vierkamerappartement is een echte must-see! Gelegen op de eerste verdieping aan het bekende Surinameplein in de Baarsjes in een prachtig pand met een balkon aan de voor- én achterzijde. Goed geïsoleerd en met mooie karakteristieke details zoals de ensuite deuren in de woonkamer. Momenteel met twee ruime slaapkamers maar er is gemakkelijk een derde te creëren.

Indeling
Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis, kom je op de eerste verdieping bij de woning. Vanuit de ruime hal kom je aan de voorzijde in de royale en lichte woonkamer met sfeervolle glas-in-lood ensuite deuren. Vanuit de woonkamer heb je tevens toegang tot het brede balkon op het westen waar je heerlijk kunt genieten van de middag en avondzon. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de moderne keuken met veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals fornuis, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken heb je tevens toegang tot het balkon op het oosten. Ook vanuit de grote slaapkamer is er toegang tot dit balkon via openslaande deuren. Deze slaapkamer heeft tevens een inloopkast met een aansluiting voor de wasmachine en droger. Aan de andere kant van de keuken bevindt zich de tweede lichte slaapkamer. De nette badkamer is voorzien van ligbad met douche, wastafelmeubel en radiator en er is een separaat toilet. De gehele woning is goed onderhouden en er ligt een mooie houten vloer.

Omgeving
Het Surinameplein ligt in West in de Westindische buurt dichtbij het Vondelpark en in de nabijheid van tal van restaurants en cafés. Om de hoek ligt ook het Rembrandtpark en op loopafstand is een diversiteit aan winkels aan de Amstelveenseweg, Jan Pieter Heijestraat, de Overtoom en in de Hoofddoppleinbuurt. Ook is de buurt zeer kindvriendelijk met diverse kinderopvang en speeltuinen op steenworp afstand. Openbaar vervoer voor de deur, station Lelylaan en de Ring A-10 op enkele minuten. Schiphol zeer goed bereikbaar met trein en auto.

Bijzonderheden
-Woonoppervlakte: 80m2 (NVM meetrapport aanwezig)
-Balkons: 11m2
-Dubbel glas
-Actieve VvE, professioneel beheerd, de maandelijkse bijdrage is € 118,-
-Erfpacht afgekocht tot 15 februari 2052, aanbieding voor eeuwigdurend is in 2019 aangevraagd
-Oplevering: in overleg

—————-
This attractive and bright four-room apartment is a real must-see! Located on the first floor at the famous Surinameplein in the Baarsjes in a beautiful building with a balcony at the front and rear. Well insulated and with beautiful characteristic details such as the ensuite doors in the living room. Currently with two spacious bedrooms but a third is easy to create.

Layout
Via the neat communal staircase, you reach the first floor of the house. From the spacious hall you enter the spacious and bright living room with attractive stained-glass ensuite doors at the front. From the living room you also have access to the wide west-facing balcony where you can enjoy the afternoon and evening sun. At the rear of the house is the modern kitchen with lots of storage space and various built-in appliances such as stove, dishwasher and oven. From the kitchen you also have access to the balcony on the east. Also from the master bedroom there is access to this balcony through patio doors. This bedroom also has a walk-in closet with a connection for the washing machine and dryer. On the other side of the kitchen is the second bright bedroom. The neat bathroom has a bath with shower, washbasin and radiator and there is a separate toilet. The entire house is well maintained and there is a beautiful wooden floor.

Surroundings
Surinameplein is located in West in the Westindisch neighborhood near the Vondelpark and in the vicinity of numerous restaurants and cafes. Around the corner is also the Rembrandtpark and within walking distance is a variety of shops on the Amstelveenseweg, Jan Pieter Heijestraat, the Overtoom and in the Hoofddoppleinbuurt. The neighborhood is also very child-friendly with various childcare and playgrounds just steps away. Public transport in front of the door, Lelylaan station and the Ring A-10 within a few minutes. Schiphol is easily accessible by train and car.

Particularities
-Living area: 80m2 (NVM measurement report available)
-Balconies: 11m2
-Double glass
-Active Owners Association, professionally managed, the monthly contribution is € 118,-
-Leasehold surrendered until February 15, 2052, offer for perpetual is requested in 2019
-Delivery in consultation

Kenmerken

Ligging
In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
214 m3
Woonoppervlakte
80 m2
Bouwjaar
1956
Energieklasse
D
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Bosch
CV ketel bouwjaar
2007

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij