Ten Katestraat 51-3

1053 BX, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar.
Terug

Beschrijving

***English translation below*** Op een uitstekende locatie in het hart van het gezellige Oud-West en op eigen grond ligt dit 2-kamerappartement op de vierde verdieping met balkon. Het gehele pand is gerenoveerd en gesplitst in 2007: voorzien van nieuwe fundering, dak, elektra, keuken, badkamer, vloer en gereinigde gevel. Indeling Via...

Volledige beschrijving

***English translation below***

Op een uitstekende locatie in het hart van het gezellige Oud-West en op eigen grond ligt dit 2-kamerappartement op de vierde verdieping met balkon.

Het gehele pand is gerenoveerd en gesplitst in 2007: voorzien van nieuwe fundering, dak, elektra, keuken, badkamer, vloer en gereinigde gevel.

Indeling
Via de entree op de eerste etage bereik je de trapopgang naar het appartement op de vierde verdieping. Entree, hal met separaat toilet en fontein. De woonkamer met grote raampartij is aan de voorzijde. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals o.a. een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en oven. Aan de achterzijde is een ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. De slaapkamer met kledingkast geeft toegang tot de badkamer welke beschikt over een ligbad met douche, wastafel, radiator en wasmachine. Er is natuurlijke ventilatie in de badkamer middels een groot raam.

Omgeving
Het appartement ligt in één van de gezelligste buurten van Amsterdam met om de hoek het Bellamyplein, De Hallen (met o.a. de Food Hallen, de Filmhallen, een design hotel en bibliotheek) en natuurlijk aan de Ten Katemarkt. Er zijn voldoende leuke eetgelegenheden in de buurt. Het is gelegen op loopafstand van het centrum. Ook is de buurt kindvriendelijk en biedt voorzieningen als kinderdagverblijven, stadsboerderij de ‘Zimmerhoeve’ en ‘Kinderbad Bellamyplein’. De locatie is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en met de auto is er een goede aansluiting naar de ring A10.

Bijzonderheden
– Eigen grond
– Woonoppervlakte: 46 m2 + 3 m2 balkon (volgens NVM meetinstructie)
– Fundering 2007
– Gesplitst in 2007
– Dubbel glas
– Buitenzijde geschilderd in 2016
– Actieve VvE
– Maandelijkse bijdrage aan de VvE € 55,-
– Oplevering: in overleg

***English translation***

This 2-room apartment on the fourth floor with balcony is in an excellent location in the heart of charming Oud-West and on private ground (no leasehold).

The entire building has been renovated and split in 2007: with new foundation, roof, electricity, kitchen, bathroom, floor and a cleaned facade.

Layout
Through the entrance on the first floor you reach the stairs to the apartment on the fourth floor. Entrance hall with separate toilet and fountain. The living room with large windows is at the front. The open kitchen is equipped with built-in appliances such as a 4-burner gas cooker, extractor hood, dishwasher, fridge-freezer and oven. At the rear is a spacious bedroom with patio doors to the balcony. The bedroom with wardrobe gives access to the bathroom which has a bath with shower, sink, radiator and washing machine. There is natural ventilation in the bathroom through a large window.

Surroundings
The apartment is located in one of the nicest neighborhoods of Amsterdam with around the corner Bellamyplein, De Hallen (including the Food Hallen, the Filmhallen, a design hotel and library) and of course on the Ten Katemarkt. There are plenty of nice restaurants and cafes in the area. It is located within walking distance of the center. The neighborhood is also child-friendly and offers facilities such as daycare centers, the “Zimmerhoeve” farm and “Bellamyplein children’s pool”. The location is easily accessible by public transport and by car there is a good connection to the A10 ring road.

Particularities
– Own ground (no leasehold)
– Living area: 46 m2 + 3 m2 balcony (according to NVM measurement instruction)
– Foundation 2007
– Split in 2007
– Double glass
– Exterior painted in 2016
– Active VvE (Association of owners)
– Monthly contribution to the VvE € 55,-
– Delivery: in consultation

Kenmerken

Liggingen
in centrum, in woonwijk
Inhoud
117 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
46 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
3 m2
Bouwjaar
1894
Energieklasse
D
Soort
bovenwoning
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Mooijekind-Vleut-Arnold-Zuidema-Makelaar-Amsterdam

Geïnteresseerd? Neem contact op

Arnold Zuidema

020 - 800 23 83 06 - 53 67 24 84 Mail Arnold Zuidema
Deel via WhatsApp

Buurtinformatie

6590 Inwoners
3345 Man / 3240 Vrouw

Gemiddelde inkomen

Nog geen informatie beschikbaar

Samenstelling huishoudens (%)
Alleenstaand
62
Zonder kinderen
22"
Met kinderen
16
Leeftijdsopbouw
11
0-14
10
15-24
50
25-44
22
45-64
8
65+