Van Beuningenstraat 179H

1051 XP, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

-English text below- Heerlijk knus wonen op een rustige top locatie in de populaire Staatsliedenbuurt én op eigen grond! Een sfeervolle en in 2020 geheel gerenoveerde benedenwoning met tuin, op eigen grond! De Van Beuningenstraat is gelegen in een populair stukje van de Staatsliedenbuurt. Dit is rustig wonen met tegelijkertijd...

Volledige beschrijving

-English text below-

Heerlijk knus wonen op een rustige top locatie in de populaire Staatsliedenbuurt én op eigen grond! Een sfeervolle en in 2020 geheel gerenoveerde benedenwoning met tuin, op eigen grond!

De Van Beuningenstraat is gelegen in een populair stukje van de Staatsliedenbuurt. Dit is rustig wonen met tegelijkertijd vele voorzieningen in de buurt en het centrum nabij. De winkels voor de dagelijkse benodigdheden zijn in de directe omgeving en op zo’n 5 minuten loopafstand is het populaire en groene Westerpark, cultuur op het Westergasterrein met festivals en de vele cafés, restaurantjes en terrassen. Op de hoek zit het zeer gezellige koffie tentje AO Bar Amsterdam en ook Cafe Kosmos is een hotspot.

Op de fiets ben je binnen een paar minuten op het Hugo de Grootplein, in de winkelstraat Haarlemmerdijk en in de gezellige Jordaan. In de nabije omgeving vind je diverse (basis)scholen, het Marnixbad, speeltuinen en sportscholen.

De woning is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto; tram- en buslijnen maar ook treinstation Sloterdijk en het Centraal Station zijn nabij. Er is een goede verbinding met verschillende uitvalswegen naar o.a. de Ring A10 en de N200.

Goed om te weten
* Eigen grond
* Woonoppervlakte: ca. 37 m2 (NVM meetinstructie aanwezig)
* Tuin op zuidwest: ca. 16 m2
* Geheel gerenoveerd in 2020 (incl. elektra en kruipruimte)
* Vloerverwarming
* Kleine VvE, maandelijkse bijdrage € 60,-
* Oplevering in overleg

Het appartement
Omdat de woning in 2020 geheel is gerenoveerd, is deze instapklaar. Er is vloerverwarming door het gehele appartement en er ligt een mooie eiken parketvloer.

Eigen entree op de begane grond. Zodra je de woning binnenstapt zie je dat er met liefde is verbouwd. Het karakter van de woning is nog duidelijk zichtbaar, maar met de luxe van de renovatie. De sfeervolle hal met authentieke deurpost brengt je middels ingebouwde schuifdeur naar de gezellige woonkamer. Dankzij de hoge plafonds en ramen, voelt het heerlijk ruim aan. Aan de voorzijde de zitkamer, aan de achterzijde de open keuken met eetkamer. De keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur en biedt voldoende opberg- en werkruimte. De tuin is speels ingedeeld en ligt op het zuidwesten, waardoor je hier in de zomer heerlijk in de zon kunt zitten.
Aan de achterzijde is de slaapkamer gelegen, deze is middels ingebouwde schuifdeur te bereiken is. Er is slim omgegaan met de ruimte. Dankzij het verhoogde bed met inbouwkasten, kun je hier gemakkelijk alles kwijt. Er is zelfs ruimte voor een werkplek. De kast met CV-ketel biedt extra opbergruimte.
Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar. Ook deze is als nieuw en voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. In een nis in de hal zit de wasmachineaansluiting.

-English text-

Wonderfully cozy living in a quiet top location in the popular Staatsliedenbuurt. An attractive ground floor apartment with garden, completely renovated in 2020, on private land!

The Van Beuningenstraat is located in a popular part of the Staatsliedenbuurt. This is quiet living with many amenities nearby and close to the center. The shops for daily necessities are in the immediate vicinity and the popular and green Westerpark, culture on the Westergasterrein with festivals and many cafes, restaurants and terraces, is about a 5-minute walk away. The very cozy coffee shop AO Bar Amsterdam is on the corner and Cafe Kosmos is also a hotspot.

By bike you can reach Hugo de Grootplein, the Haarlemmerdijk shopping street and the pleasant Jordaan within a few minutes. In the vicinity you will find various (primary) schools, the Marnixbad, playgrounds and gyms.

The apartment is easily accessible by both public transport and by car; tram and bus lines, but also Sloterdijk train station and Central Station are nearby. There is a good connection with various roads to, among others, the Ring A10 and the N200.

Good to know
* Own ground
* Living area: approx. 37 m2 (NVM measuring instructions available)
* Garden on southwest: approx. 16 m2
* Completely renovated in 2020 (incl. electricity and crawl space)
* Underfloor heating
* Small VvE, monthly contribution €60
* Delivery in consultation

The apartment
Because the apartment was completely renovated in 2020, it is ready to move into. There is underfloor heating throughout the apartment and there is a beautiful oak parquet floor.

Private entrance on the ground floor. As soon as you enter the apartment you will see that it has been renovated with love. The character of this home is still clearly visible, but with the luxury of the renovation. The attractive hall with authentic door frame takes you to the cozy living room through a built-in sliding door. Thanks to the high ceilings and windows, it feels wonderfully spacious. At the front the living room, at the rear the open kitchen with dining room. The kitchen is equipped with all necessary built-in appliances and offers sufficient storage and work space. The garden is playfully laid out and faces southwest, so you can sit in the sun in the summer.
The bedroom is located at the rear and can be reached via a built-in sliding door. The space has been used cleverly. Thanks to the raised bed with built-in wardrobe you can easily store everything here. There is even room for a workplace. The cupboard with central heating boiler offers extra storage space.
The bathroom is accessible from the hall. This is also like new and equipped with a walk-in shower, washbasin and toilet. The washing machine connection is located in an alcove in the hall.

Kenmerken

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
148 m3
Woonoppervlakte
37 m2
Bouwjaar
1912
Energieklasse
D
Soort
Benedenwoning
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Tuin

Tuintypen
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Nee
Oppervlakte
16 m2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming geheel
CV ketel type
Remeha
CV ketel bouwjaar
2020

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij