Van Boetzelaerstraat 78-2

1051 EB, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

-English text below- In deze rustige en groene straat in de geliefde Staatsliedenbuurt, op loopafstand van het Westerpark, bieden wij dit karakteristieke tweekamerappartement aan. Gelegen op de tweede verdieping met fijn balkon en op eigen grond! De Van Boetzelaerstraat is gelegen in een populair stukje van de Staatsliedenbuurt. Dit is...

Volledige beschrijving

-English text below-

In deze rustige en groene straat in de geliefde Staatsliedenbuurt, op loopafstand van het Westerpark, bieden wij dit karakteristieke tweekamerappartement aan. Gelegen op de tweede verdieping met fijn balkon en op eigen grond!

De Van Boetzelaerstraat is gelegen in een populair stukje van de Staatsliedenbuurt. Dit is rustig wonen met tegelijkertijd vele voorzieningen in de buurt en het centrum nabij. Op loopafstand zijn heerlijke restaurants en gezellige cafes te vinden zoals Bella Storia, Café Amsterdam en De Pianist. De winkels voor de dagelijkse benodigdheden zijn in de directe omgeving en op zo’n 5 minuten loopafstand is het populaire en groene Westerpark, cultuur op het Westergasterrein met festivals en diverse cafés, restaurantjes en terrassen.

Op de fiets ben je binnen een paar minuten op het gezellige Hugo de Grootplein, in de winkelstraat Haarlemmerdijk en in de bekende Jordaan. In de nabije omgeving vind je diverse (basis)scholen, het Marnixbad, speeltuinen, sportscholen, cafés en restaurants.

De woning is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto; tram- en buslijnen maar ook treinstation Sloterdijk en het Centraal Station zijn nabij. Er is een goede verbinding met verschillende uitvalswegen naar o.a. de Ring A10, waarna de A9, A4 ook snel zijn bereikt.

Goed om te weten
* Eigen grond
* Woonoppervlakte: ca. 36 m2 (NVM meetinstructie aanwezig)
* Balkon: ca. 3 m2
* Toplocatie
* Badkamer, keuken en vloer uit 2018
* Gelegen in een voormalig stadsvernieuwingsgebied en is geheel casco gerenoveerd in 2003
* Actieve kleine VvE, maandelijkse bijdrage € 100,-
* Oplevering in overleg

Het appartement
Via het gemeenschappelijke en ruime trappenhuis bereik je het appartement op de tweede verdieping. Binnenkomst in de ruime woonkamer waar meteen de hoge plafonds en het vele daglicht opvalt. Achterin bevindt zich de open keuken. Deze is netjes en voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Aan de achterzijde is tevens het fijne balkon te vinden die vanuit de woonkamer en de keuken te bereiken is. Hier kun je heerlijk rustig zitten.
Aan de voorzijde is de slaapkamer gesitueerd. Ook deze is zeer ruim en heerlijk licht. De badkamer (vernieuwd in 2018) is compact en heeft een inloopdouche en wastafel. Er is een separaat toilet met fontein. Direct achter de voordeur is er een ruime nis met aansluiting voor de wasmachine en de CV-ketel.

-English text-

We offer this characteristic two-room apartment in this quiet and green street in the popular Staatsliedenbuurt, within walking distance of the Westerpark. Located on the second floor with a nice balcony and on private land!

The Van Boetzelaerstraat is located in a popular part of the Staatsliedenbuurt. This is quiet living with many amenities nearby and close to the center. Within walking distance you will find delicious restaurants and cozy cafes such as Bella Storia, Café Amsterdam and De Pianist. The shops for daily necessities are in the immediate vicinity and the popular and green Westerpark, culture on the Westergasterrein with festivals and many cafes, restaurants and terraces, is about a 5-minute walk away.

By bike you can reach the cozy Hugo de Grootplein, the Haarlemmerdijk shopping street and the famous Jordaan within a few minutes. In the vicinity you will find various (primary) schools, the Marnixbad, playgrounds, gyms, cafes and restaurants.

The house is easily accessible by both public transport and by car; tram and bus lines, but also Sloterdijk train station and Central Station are nearby. There is a good connection with various arterial roads to, among others, the Ring A10, after which the A9 and A4 can also be reached quickly.

Good to know
* Own ground
* Living area: approx. 36 m2 (NVM measuring instructions available)
* Balcony: approx. 3 m2
* Prime location
* Bathroom, kitchen and floors from 2018
* Located in a former urban renewal area and the entire shell was renovated in 2003
* Active small homeowners’ association, monthly contribution € 100,-
* Delivery in consultation

The apartment
You reach the apartment on the second floor via the communal and spacious staircase. Enter the spacious living room where you immediately notice the high ceilings and plenty of daylight. The open kitchen is located at the back. This is neat and equipped with an induction hob, extractor hood, dishwasher and refrigerator. At the rear you will also find the nice balcony that can be reached from the living room and the kitchen. Here you can sit quietly.
The bedroom is located at the front. This is also very spacious and wonderfully light. The bathroom (renewed in 2018) is compact and has a walk-in shower and sink. There is a separate toilet with a fountain. Directly behind the front door there is a spacious alcove with connection for the washing machine and central heating boiler.

Kenmerken

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud
125 m3
Woonoppervlakte
36 m2
Bouwjaar
1912
Energieklasse
C
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2018

Geïnteresseerd? Neem contact op

Mooijekind-Vleut-Isabelle-Band-Makelaar-Amsterdam

Isabelle Band RM RT

020 - 800 23 83 06 - 12 61 04 90

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij