Van Hallstraat 57HS

1051 GZ, AMSTERDAM

Verkocht

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod

Beschrijving

**English text below** Wat een topper! Nu te koop, dit bijzondere, uitgebouwde dubbele benedenhuis met tuin en twee balkons. De woning bevindt zich midden in de populaire Staatsliedenbuurt in Westerpark en is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Eigen grond! Indeling Het appartement heeft een eigen entree. Via...

Volledige beschrijving

**English text below**
Wat een topper! Nu te koop, dit bijzondere, uitgebouwde dubbele benedenhuis met tuin en twee balkons.
De woning bevindt zich midden in de populaire Staatsliedenbuurt in Westerpark en is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Eigen grond!

Indeling
Het appartement heeft een eigen entree. Via de hal kom je in de royale woonkamer. Deze is zeer licht en is voorzien van een op maak gemaakt wandmeubel, bestaande uit o.a. televisiekast, opbergruimte en zitgelegenheid. Aan de voorzijde is de zitkamer gesitueerd en aan de achterzijde de eetkamer. De ruime hoekkeuken is gelegen in de uitbouw naast de openslaande deuren naar de fijne tuin (ca. 29m2) met houten schuur gelegen op het oosten. De strakke, moderne keuken heeft veel werk- en opbergruimte en is voorzien van inbouwapparatuur zoals fornuis, vaatwasser en afzuigkap. Er is een separaat toilet en bergruimte onder de trap.

Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers, de badkamer en de balkons. De ruime slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van openslaande deuren naar een Frans balkon. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van twee deuren naar het ruime balkon (ca. 7m2). De prachtige badkamer is vernieuwd in 2015 en voorzien van ligbad, inloopdouche, handdoekradiator, ingebouwde opbergruimte en een op maat gemaakt wastafelmeubel.

De gehele woning is voorzien van mooie eiken vloeren.

Omgeving
Het is heerlijk wonen in de Staatsliedenbuurt in Westerpark met alle voorzieningen binnen handbereik; De winkels voor de dagelijkse benodigdheden zijn in de directe omgeving en het prachtige, populaire en groene Westerpark is om de hoek. Cultuur is volop te vinden op het Westergasterrein met ook een grote keus aan cafés, restaurantjes en terrassen. In de nabije omgeving vind je diverse (basis)scholen, het Marnixbad, speeltuinen, sportscholen, buurtcafés en hippe restaurants. Het Haarlemmerplein, de Haarlemmerdijk en de Jordaan, de Hallen zijn allemaal op loopafstand. De woning is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto; er zijn diverse tram- en buslijnen maar ook het Centraal Station en station Sloterdijk zijn nabij. Er is een goede verbinding met verschillende uitvalswegen naar o.a. de Ring A10 en de A2.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte: ca. 82 m2 (NVM meetrapport aanwezig)
– Tuin: ca. 29 m2
– Balkon: ca. 7 m2
– Eigen grond
– Energielabel B
– Schilderwerk beneden en balkon uitgevoerd in 2019
– Badkamer vernieuwd 2015
– Dubbel glas
– De servicekosten bedragen: € 71,67 per maand
– Oplevering: in overleg, kan snel

**English text**
What a winner! Now for sale, this special, extended double ground floor house with garden and two balconies.
The house is located in the popular Staatsliedenbuurt in Westerpark and is spread over the ground floor and first floor. Own ground!

Layout
The apartment has its own entrance. Through the hall you enter the spacious living room. This is very light and is equipped with a custom-made wall unit, consisting of, among other things, a television cabinet, storage space and seating. The sitting room is located at the front and the dining room at the rear. The spacious corner kitchen is located in the extension next to the patio doors to the lovely garden (approx. 29m2) with a wooden shed located on the east. The sleek, modern kitchen has a lot of work and storage space and is equipped with built-in appliances such as stove, dishwasher and extractor. There is a separate toilet and storage space under the stairs.

The bedrooms, bathroom and balconies are on the first floor. The spacious bedroom at the front has patio doors to a French balcony. The bedroom at the rear has two doors to the spacious balcony (approx. 7m2). The beautiful bathroom was renovated in 2015 and equipped with a bath, walk-in shower, towel radiator, built-in storage space and a custom-made washbasin.

The entire house has beautiful oak floors.

Surroundings
It is wonderful to live in the Staatsliedenbuurt in Westerpark with all amenities within reach; The shops for daily necessities are in the immediate vicinity and the beautiful, popular and green Westerpark is around the corner. There is plenty of culture to be found on the Westergasterrein, which also has a large selection of cafes, restaurants and terraces. In the vicinity you will find various (primary) schools, the Marnixbad, playgrounds, gyms, neighborhood cafes and trendy restaurants. The Haarlemmerplein, the Haarlemmerdijk and the Jordaan, the Hallen are all within walking distance. The house is easily accessible by both public transport and car; there are various tram and bus lines, but also Central Station and Sloterdijk station are nearby. There is a good connection with various roads to, among others, the Ring A10 and the A2.

Particularities
– Living area: approx. 82 m2 (NVM measurement report available)
– Garden: approx. 29 m2
– Balcony: approx. 7 m2
– Own ground
– Energy label B
– Painting downstairs and balcony carried out in 2019
– Bathroom renewed 2015
– Double glass
– The service costs are: € 71.67 per month
– Delivery: in consultation, can be done quickly

Kenmerken

Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud
204 m3
Woonoppervlakte
82 m2
Bouwjaar
1912
Energieklasse
B
Soort
Benedenwoning
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Tuin

Tuintypen
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Achterom
Nee
Oppervlakte
29 m2

Installatie

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2003

Geïnteresseerd? Neem contact op

Mooijekind-Vleut-Isabelle-Band-Makelaar-Amsterdam

Isabelle Band RM RT

020 - 800 23 83 06 - 12 61 04 90

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij